Šta nam donosi čaroban niz brojeva 20-20: evo zašto će 2020. godine biti presudna za vašu sreću i budućnost

U ovoj godini zavladaće magičan niz brojeva 20-20 - evo šta nam donosi...

Već smo napravili prve korake u 2020. godini, a zbog jedinstvenog spoja brojeva 20-20, očekuje vas prava magija koju zaista treba iskoristiti za ostvarenje ličnih ambicija i težnji, piše Lovesensa.

Niz brojeva 20-20 ukazuje da ćete brzo razmišljati, donositi dobre zaključke i imaćete snage da završite posao koji dugo odlažete.

Očekuje vas neverovatno dobra komunikacija, što će vam doneti sposobnost da lako sklapate kontakte sa važnim osobama na polju karijere.

DVE MANTRE KOJE ĆE VAM ULEPŠATI ŽIVOT U 2020. GODINI: ponavljajte ih svakog dana - privucite obilje i srećuDVE MANTRE KOJE ĆE VAM ULEPŠATI ŽIVOT U 2020. GODINI: ponavljajte ih svakog dana - privucite obilje i srećuPomoću ove dve mantre učinite da vam 2021. bude najuspešnija godina!

Brojevi 20-20 ukazuju na veliku šansu za usavršavanje na duhovnom putu. Imate priliku da se povežete sa svojim duhovnim vodičima i otkrijete neke dublje dimenzije svoje duše.

U ovom periodu obratite pažnju na pollja novca i ljubavi, jer se baš u tim aspektima života mogu se dogoditi značajune promene. Koliko će biti dobre, zavisi samo od vašeg truda.

U 2020. godini možete za sebe da uradite velike stvari - verujte u čuda, jer ih samo vi možete i stvoriti.

Spajanjem brojeva 20 i 20 dolazi do broja u 40 koji u numerologiji ima ozbiljno značenje. Broj 40 donosi praktičnost uma i podstiče vas da delujete efektno i uradite sve potrebne zadatke.

Ipak, ovaj broj ukazuje na to da ćete ponekad teško kontrolisati emocije, što naročito može biti toksično u rizičnim situacijama i lošoj komnunikaciji sa partnerom ili članovima porodice.

Godišnji numerološki horoskop za 2020. godinu: Trojke očekuje velika radost, a Petice drastične životne promeneGodišnji numerološki horoskop za 2020. godinu: Trojke očekuje velika radost, a Petice drastične životne promeneGodišnja numerologija - izračunajte svoj lični broj i saznajte šta vas sve očekuje u 2020. godini!

Naučićete kako da postanete ponosni na sebe i sve što ste postigli. Naučićete koliko je važna i vredna iskrenost i prestaćete sebe da lažete. Shvatićete da je samo istina vodić do života svetlosti i dobre energije.

Prema tarot tumačenju, niz brojeva 20-20 povlači tarot kartu Sudija. Ova karta nagoveštava da ćete definitivno doživeti značajne promene u bliskoj budućnosti. Ovo je karta rođenja i evolucije. Pozitivna trabsformacija očekuje vas na emotivnom planu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.