Šta nam donosi 10. 10. 2017: jedinstven dan i broj pomažu da ostvarimo snove

Čudesan datum 10. 10. okreće točak sreće u vašem životu. a evo šta treba da uradite za pozitivnu energiju i radost!

Deseti dan desetog meseca oslobađa snažnu energiju koja podstiče da se krene u novom smeru, kaže losanđeleski astrolog Tanaaz Chubb, ističući spiritualnu važnost toga datuma.

Kako da zamolite anđela za pomoć: kratak i emotivan put od vere do rešenja problema

To je posebno naglašeno upravo ove godine, koja od nas traži posvećivanje misiji ponovnog rođenja sebe i svojih života, a 10. 10. dolazi kao podsetnik da učinimo nešto s tim svojim "novim ja", s novim početkom. "Sad ulazimo u akcijsku fazu ciklusa i to će se nastaviti ostatak godine", kaže Tanaaz. Idućih meseci imamo priliku da izgradimo novi život, na praznom platnu naslikamo sliku kakvu želimo.

"U numerologiji, 10 je moćan broj koji označava celinu. On označava vreme kad je sve u ravnoteži i točak može da počne sa okretanjem u novom smeru", objašnjava astrolog. I dodaje kako je to i moćan manifestacijski broj koji nam može pomoći da ostvarimo snove. Ta je vibracija 10. oktobra udvostručena, čineći taj dan važnim za manifestiranje.

3 MAGIČNA RITUALA ZA PRONALAZAK LJUBAVI: evo šta treba da uradite za ispunjenje romantičnih želja

Pritom se vodite time kako želite da se vaš život oseća i jednostavno učinite male korake u smeru koji vam daje dobar osećaj, savetuje astrolog. To je najbolji način da se otvorite toj moćnoj vibraciji koja donosi novo - što će biti "podebljano" time što upravo taj dan Jupiter, planeta obilja i širenja, menja znak u kojem boravi, donoseći nam nove lekcije, dok njegov ulazak u znak Škorpije naglašava neizbežnost transformacije.

Izvor: Sensa klub

procitajte.jpg

RITUAL ZA ČIŠĆENJE ENERGETSKOG POLJA: evo kako Arhanđel Mihajlo pomaže da zauvek odbacimo negativnu energiju

 

Arhanđel Mihajlo nam pomaže da se sa lakoćom preseku toksične energetske veze sa osobama ili događajima i mestima koji su doprineli stvaranju bolnog iskustva. Vežbu je najbolje sprovoditi u stajaćem položaju. Pozivanje Arhanđela Mihajla možete učiniti svojim rečima, a evo i predloga:

Pozitivna psihologija za oslobađanje od prošlosti: ova motivaciona kartica daje snagu za srećnu budućnost...

Molim sada Arhanđela Mihajla da svojim srebrnobelim, svetlosnim mačem, preseče sve disfunkcionalne i toksične energetske niti, koje su do sada stvorene u mom životu (možete navesti i neko specifično iskustvo), kako bih sada bila ispunjena energijom isceljujuće svetlosti, koja donosi samo najbolje; kako meni, tako i svima koji su povezani sa mnom.

Desnu ruku podignite iznad temena glave i potom je spuštajte lagano sa prednje strane tela, na odstojanju od nekih 15 cm, sve do stopala. Taj pokret ruke deluje kao da lagano milujete svoje energetsko polje i možete ga ponoviti koliko god puta želite, kad god osetite neku formu napetosti u određenom delu tela. Možete i kružiti, kako sa prednje, tako i sa zadnje strane. Bitna je namera sa kojom to činite.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

RITUAL ZA PREKID FINANSIJSKIH BRIGA: Kako da prizovete obilje

 

Vežba: Najbolji način da osvestimo i prizovemo izobilje, jeste da aktiviramo maštu. Zamislite iznos, količinu novca koju biste voleli da imate. Ne razmišljajte odakle i kako bi vam došlo, već u svojoj glavi krenite da trošite taj novac na vama omiljene stvari i uživajte u osećanjima koja se pri tome stvaraju. Vežbu možete raditi iznova koliko god vam to prija.

Afirmacija: U meni se nalazi stalno obnovljivi izvor izobilja, koji mi dostavlja sve što mi je potrebno, u za mene savršenom trenutku. U stanju pozitivnog iščekivanja najboljeg, dopuštam bogatstvu moje duše da se materijalizuje upravo sada.

Izvor: Lovesensa

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.