MAGIČAN NIZ 1111! DANAS SE OTVARA NEBO I OSTVARUJU SE ŽELJE: evo šta treba da uradite 11.11. 2020. godine

Stavite ruku na srce - energija brojeva 1111 i Univerzum donose ispunjenje želja!

Numerologija tvrdi da je broj 11 veza između smrtnog i besmrtnog, master broj koji nam otvara vrata neba, piše Lovesensa. Otud i verovanje da se upravo u 11.11 na dan 11. 11. otvara nebo da vam ispuni želje!

Pripremite se za ovaj trenutak ritualom slobodnog pisanja. Posvetite se mislima o onome što vam donosi radost, onome što biste želeli da vam život donese u budućnosti. Ideja je da pišete ne razmišljajući o sklopu rečenica, ne dižući olovku s papira, dozvolite sebi da beležite baš sve što vam pokreće misli u tom trenutku.

Ritual od 15 minuta koji donosi lepšu budućnost: Evo kako da lakše ostvarite željenoRitual od 15 minuta koji donosi lepšu budućnost: Evo kako da lakše ostvarite željenoMali ritual od 15 minuta koji vam može unaprediti život i budućnost!

Kad protekne 11 minuta u slobodnom pisanju, pogledajte svoj zapis i naročito se posvetite onim rečima koje ukazuju na to kakva osećanja se u vama bude. Odaberite 3 reči koje na najbolji način izražavaju vaše najjače emocije u sadašnjem trenutku. Zapišite ih na novom papiru. Osetite kako vas te emocije preplavljuju.

Dajte sebi dozvolu da osećate te emocije. Izrazite tu dozvolu u mislima ili naglas rečima: "Dajem sebi dozvolu da osećam... Dozvoljavam toj divnoj energiji da uđe u moj život." Ponavljajte tu rečenicu držeći jednu ruku na srcu.

Svakog jutra uradite ove 3 stvari: za ovaj ritual potrebno je samo 15 minuta, a privlači veliku srećuSvakog jutra uradite ove 3 stvari: za ovaj ritual potrebno je samo 15 minuta, a privlači veliku srećuOva 3 jutarnja rituala od 15 minuta privlače dobru energiju i blagostanje!

Sada zatvorite oči i zamislite kako će vaš život izgledati kad ta divna energija uđe u njega. Zamislite sebe kako postižete ono što želite, kako vas ispunjavaju radost i sreća. Zadržite se u toj vizuelizaciji 11 minuta. Ako želite, umesto tako duge vizuelizacije, vratite se na slobodno pisanje.

Na kraju, napišite svoju jasnu nameru onoga što želite da manifestujete u svom životu. Upravo to je najjasnija želja koju ćete poslati Univerzumu.

Magičan ritual sa čašom vode: veruje se da rešava ljubavne i novčane problemeMagičan ritual sa čašom vode: veruje se da rešava ljubavne i novčane problemePred spavanje uradite ovo sa čašom vode - ritual koji pokreće energiju dobrih namera!

Izvor: Lovesensa 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.