Ritual za vreme mladog Meseca u Devici: ovo stavite u centar doma i zamislite želju

Evo šta sutra treba da uradite kako bi se želje lakše ostvarile, a sreća ispunila vaše srce!

Magičan ritual dok je mlad Mesec u Devici...

Mlad Mesec je 17. septembra u Devici, zemljanom znaku čistoće, iskrenosti i inteligencije. Sada imate priliku da pročistite svoju energiju, a u tome vam može ponmoći obnavljajuća energija mladog Meseca i nekoliko jednostavnih rituala.

Nova energija, novi životni ciklus, čišćenje i obnavljanje - samo su neke od lepota koje vam donosi mlad Mesec. Devica je zemljani znak koji je povezan sa prirodom, zato se preporučuje da provedete dan u prirodi, uspostavite konekciju sa biljaka i životinjama ili pružite mali doprinos za životnu sredinu.

Zapište ovo na papir i privucite ostvarenje želja za 5 dana: evo kako tehnika 5x55 privlači srećuZapište ovo na papir i privucite ostvarenje želja za 5 dana: evo kako tehnika 5x55 privlači srećuMagična tehnika 5x55 donosi ostvarenje želja - evo šta treba da uradite u narednih 5 dana...

Takođe, dan mladog Meseca je povezan i a detoksikacijom, pa postoji čak i Mesečeva dijeta koja podrazumeva povremeni post tokom mladog Meseca. Ova energija vam pomaže da lakše usvojite zdrave navike i pročistite telo. Zato razmislite šta biste mogli da promenite u svom načinu ishrane i stilu života.

Rituali koji vam mogu doneti sreću tokom mladog Meseca u Devici:

1. Napravite cvetni eliksir

Manju posudu napunite vodom i u nju ubacite nekoliko svežih latica ruža i par kapi esencijalnog ulja sa mirisom ruže. U posudu možete ubaciti i određeni kristal, u zavisnosti od toga šta želite da privučete. Na primer, rozen kvars je za ljubav, a žad za zaštitu od negativne energije. Ostavite posudu u središte vašeg doma da odstoji nedelju dana. Ovaj eliksir možete koristiti kao mirisnu notu pri meditaciji ili zažmureti i mirisati ga dok vizualizujete svoje želje.

Zapište ovo na papir i privucite ostvarenje želja za 5 dana: evo kako tehnika 5x55 privlači sreću

Ritual od 15 minuta koji donosi lepšu budućnost: Evo kako da lakše ostvarite željenoRitual od 15 minuta koji donosi lepšu budućnost: Evo kako da lakše ostvarite željenoMali ritual od 15 minuta koji vam može unaprediti život i budućnost!

2. Očistite energiju u svom životnom prostoru

Očistite kuću od svih nepotrebnih stvari. Sve što više nema svrhu u vašem domu, poput određenih knjiga, garderobe ili ukrasa, možete pokloniti ili donirati. na ovaj način započećete neki novi krug sreće i pozitivne energije.

3. Zapišite svoje misli, želje i emocije

Izsvojite veće parče papira i stavite ga na vidljivo mesto u svom domu (okačite ga na zid ili na vrata frižidera). Svakog dana u naredne dve nedelje zapišite na list neku pozitivnu poruku, svoju želju, pozitivnu emociju, nameru ili lepu misao. Ovaj mali pano sreće učiniće da svakogd dana podsetite sebe koliko zapravo imamo sreće u životu, samo je sve manje primećujemo.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.