URADITE OVO 5 MINUTA PRED SPAVANJE I REŠITE SE LOŠE ENERGIJE: Jednostavan ritual za energetsko čišćenje

Ritual energetskog čišćenja u 4 koraka koji traje samo 5 minuta!

Skoro svakog dana izloženi smo negativnoj energiji. Internet sadržaju, negativne vesti, nervozne kolege, nezadovoljna lica u gradskom prervozu... Sve ove sitne negativne energetske vibracije utiču na naše energgetsko biopolje i loše utiču na naše mentalno stanje.

Kako biste prijatno uplovili u svet snova i probudili se ispunjeni dobrom energijom, pred spavanje uradite mali ritual energetskog čišćenja od samo 5 minuta.

Pročitajte još:

4 načina da isperete dom od negativne energije: energetsko čišćenje kuće za privlačenje boljih životnih mogućnosti

RITUAL ZA ČIŠĆENJE ENERGETSKOG POLJA: evo kako Arhanđel Mihajlo pomaže da zauvek odbacimo negativnu energiju

Saznajte kako da energetski očistite svoj dom

Prvi znak da nam je energija opterećena negativnim vibracijama jeste buđenje tokom noći i teškoće sa spavanjem.

Ritual energetskog čišćenja u 4 koraka koji traje samo 5 minuta:

1. Važno je da vam bude udobno i da imate dušek i jastuk koji vam prijaju kakao biste u potpunosti mogli da se opustite.

2. Obratite pažnju na svoje disanje. Smestite se udobno u krevetu, kao za meditaciju i dišite duboko i polako. Zatvorite oči i fokusirajte se samo na disanje. ovo će vam pomoći da razbistrite um.

3. Vizualizujte kako iz vas izlazi bela svetlost koja zadržava u vama samo pozitivno, a sve negativno odbacuje, čisti i briše.

4. Zamislite kako negativnost izlazi iz vašeg tela i nestaje. Svaki izazov, teške misli, loši odnosi, negativne vibracije - sve to je sada daleko od vas. Ispunajava vas samo svetla energija.

Ako redovno praktikujete ovaj ritual, bićete oslobođeni, svesniji sebe i postaćete otporniji na negativnu energiju.

16 načina da se zauvek očistite od negativne energije: sačuvajte dobre vibracije u svojoj duši, telu i domu16 načina da se zauvek očistite od negativne energije: sačuvajte dobre vibracije u svojoj duši, telu i domu16 načina da zaštitite svoje telo, um, dušu i dom od toksične negativne energije! 6 znakova da je u domu prisutna negativna energija: obratite pažnju na broj 4 - ukazuje na loše vibracije6 znakova da je u domu prisutna negativna energija: obratite pažnju na broj 4 - ukazuje na loše vibracijeEvo koji znakovi pokazuju da je u domu prisutna negativna energija! Svakog dana preti nam negativna energija: evo kako da zaštitite svoju auru od loših vibracijaSvakog dana preti nam negativna energija: evo kako da zaštitite svoju auru od loših vibracijaEvo kako da očistite i zaštitite svoju auru uprkos negativnoj energiji!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.