VEČERAS ĆE NEBO OBASJATI PUN MESEC U LAVU: Ovi magični rituali pomažu da privučete mir, sreću i pravo bogatstvo

Rituali koji vam donose lepe emocije, sreću, mir i blagostanje - evo šta treba da uradite večeras u noči magičnog punog Meseca u Lavu!

Naše emocije su odraz našeg odnosa sa nama samima. Zato, držimo fokus na sebi i svom suptilnom biću, svojim osećajima. Promenimo uverenja i sećanja o uklapanju i prilagođavanju, o "mora" i "trebalo bi", o rutini i navikama koje nam ne prijaju, koje za nas više ne važe. Pomerimo se dalje, napravimo taj korak unutra, ka sebi, zagrlimo se kako bi iskusili istinsku sreću!

Mesec otvara veliko polje emocija kod svih nas i ta otvorenost omogućava nam da primimo nove informacije, navike, da iskreiramo, otpustimo, da se povežemo sa sobom, ostvarimo tu iskonsku bliskost bezuslovno. Da bismo omogućili opšte blagostanje potrebno je znati kako se osećamo, to je skala pomoću koje možemo pronaći sebe, jer osećanja nas determinišu u mnogome.

Pročitajte još:

Kako smršati uz pomoć mladog i punog Meseca: evo koju hranu treba da jedete u ovim mesečevim fazama

MESEČEVA DIJETA koja traje samo 1 dan: evo kako da skinete masne naslage za vreme punog Meseca 

Energija punog Meseca donosi moćnu strast: 5 načina da pojačate svoju pozitivnu energiju

Mesec pomaže da podesimo svoje emocije, da se povežemo. Da li se prepuštamo ili pružamo otpor svojim unutrašnjim vibracijama pokazaće stabilnost ili emotivna promenljivost. Otpor donosi razočaranja, a mi za to najčešće krivimo druge. Kako god, sam naš otpor, odbijanje da poverujemo sebi, svojim sopstvenim vibracijama i glasu iz duše, nas drži u negativnim emocijama, mi se tamo držimo! Ne možemo ni primećivati sebe ako smo fokusirani na to šta drugi misle ili osećaju, a tek o osećaju sebe i odnosu prema sebi, sa sobom, e to izgleda baš daleko iz date prespektive...

PUN MESEC U ZNAKU LAV

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180°, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Mesečevi egzaktni aspekti sa Suncem otvaraju jedno potpuno fino polje, prostranstvo emocija, ujedno i veliku mogućnost posvećivanja svesne pažnje ovom jedinstvenom činu, prilasku sebi na način lakoće i ljubavi, baš onako kako bi mi voleli da nas vole!

Ovi momenti otvaraju poseban kanal za dodir, za bliskost sa sobom na tom finom srčanom nivou tako što ćemo uvesti posebnu pažnju, uvesti sećanje nežnosti na mesto gde se sećamo svega, i ljubavi i bola i mira i patnje. Uvešćemo svesnu nameru bezuslovne ljubavi prema sebi putem posebnih rituala, jer Mesec voli navike, voli ponavljanje, voli ušuškanost i toplinu, voli da zna da ima kome da se vrati, da ima nekoga kod kuće, nekoga ko ga voli i podržava u zagrljaju sopstva.

Fazu Punog Meseca je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno je ovo jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi najpre na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti, zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja.

Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i stvaraju duboku nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se patnje, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode, tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.

VATRENI ELEMENT – Mesec u znaku Lav

Veoma izražena osećanja, drama, raspaljena vatra osećanja i animiranje su ključne reči. Ovde neki ljudi osete kao da im se drugi kače na energiju, zato pazite, čistite se redovno. Vreme i tačnost mogu biti malo iskrivljeni ovih dana, naročito u odnosu na članove porodice. Višak emocionalne energije kanališite kroz fizički izraz, vežbajte, uzgajajte aktivno ljubavne odnose, sagorevajte svoju energiju na najdivniji konstruktivni način.

Posebno odabrani posvećeni rituali za ovaj period:

VODENI DAN - kako bi bili protočniji, vedriji i sjajniji, idealan način da se pročistimo je pre svega hladna izvorska voda, prečišćena. Piti samo vodu naredna 24h, ili kako odlučite, dalje su preporučene limunade, ceđeno voće, povrće, bareno povrće... protočnost je ključna u ovom radu! Svaka blokada je zastoj, a zastoj vas drži u starom ponavljanju obrazaca. Ovog dana izbegavajte namirnice životinjskog porekla, lekove i alkoholne napitke.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.