PODELI SVOJ DAR: inspirativna kartica pokazaće vašem srcu put do uspeha

Magična kartica pokazaće vam koje talente i nade krijete u sebi, a zatim lagano krenite putem uspeha i pobede!

Podeli svoj dar

Objašnjenje kartice: Univerzum pronalazi način da se kreativno izrazi kroz sve nas, na jedinstven i originalan način. Ono što je važno da primetimo, jesu naše strasti u životu, ono što nas uzbuđuje, što podiže našu vibraciju, što nas uveseljava i ono što bismo mogli da radimo neprekidno, ne osvrćući se na bila šta što se oko nas dešava, piše Lovesensa.

Ti kreativni impulsi predstavljaju poziv Univerzuma i često našu životnu svrhu, za koju smo pogrešno poverovali da nismo dovoljno dobri ili da, živeći je, ne možemo da budemo istovremeno i materijalno nagrađeni. Činjenica je, međutim, da je ova ideja pogrešna, a to su pokazali mnogi kreatori današnjice koji su verovali u svoje zamisli i nisu odustajali, šta god da su drugi o tome govorili. Verujući u sebe, ohrabreni smo da uz anđeosku pomoć živimo u skladu sa zadatkom svoje duše, bez straha da ćemo biti odbačeni, neprihvaćeni ili da nismo dovoljno dobri.

Broj kartice 11 označava inspirativnu poruku koju ste sigurno već dobijali po pitanju vaša kreativne akcije i daje vam naznaku da slušate svoju intuiciju, da radite ono što volite, kao i da vam u tome sledi uspeh.

podeli_svoj_dar_inspirativna_kartica_pokazace_vasem_srcu_put_do_uspehapodeli_svoj_dar_inspirativna_kartica_pokazace_vasem_srcu_put_do_uspeha1

Izvor: Lovesensa

Biljana Bedričić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.