Planetarne energije u avgustu: rituali za zdravlje i privlačenje obilja

Božanski moćni: jabuke, bosiljak i dodir zemlje pod stopalima...

U 2017. godini, mesec avgust dolazi nam između dve energije, kosmička i energija zemlje biće jako aktivna u tom periodu tako da možemo očekivati i dosta izazovnih dešavanja u svim oblastima života.

Inače avgust je mesec ženske plodnosti i slobodno se može reći da je pravi period tj. mesec za buduće majke kao i dobar zaštitnik novorođenčadi.

Čarobne reči majčinske ljubavi: evo šta svake noći majka treba da kaže svom detetu...

U vremenu pre Hrista postojala je Boginja Dijana, majka prirode. Dijana je u rimskoj mitologiji, odnosno Artemida u grčkoj, bila boginja meseca i lova, zaštitnica žena, a u ranijem dobu i Velika boginja, majka celokupne prirode.

Kult Velike majke došao je u Rim iz Frigije, u 2. veku pre Hrista, a bio je vezan za plodnost, smrt, ponovno rađanje i spasenje duše pokojnika.

Evo i jedan od predloga kako prepoznati pravi odabir ponuđenog posla ili rešavanja eventualnog problema.

Ukoliko treba da rešite neki problem, lakše ćete to uraditi ako se oslonite na intuiciju. Za početak, važno je prepoznati signal koji nam šalje telo prilikom donošenja odluke. On može da se manifestuje kao ugodan ili neugodan osećaj u želucu, kao i pojedine misli ili slike koje iznenada prolete kroz glavu. Za ovu vežbu pomoći će vam i tehnika vizualizacije.

Kao primer može da posluži slučaj kada su vam ponuđena dva posla, a vi ne znate za koji da se odlučite. Da biste doneli ispravnu odluku, povucite se na mirno mesto, zamislite kako ste prihvatili jedan od poslova i pratite kako vam telo raguje. Potom to isto uradite i za drugi. Opuštenost, prijatan osećaj, sreća kao i radosno treperenje srca, biće savršen pokazatelj.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.