Ovo uradite do kraja januara i 2019. će biti najbolja godina za vas: moćan ritual koji odbija negativne događaje

Ritual za privlačenje radosti - uz ovaj moćan početak, na putu ste ka čarobnoj, ispunjavajućoj novoj godini!

Duhovni učitelji kažu da je dobar početak pola obavljenog posla. Ovaj novogodišnji ritual je upravo to. Napravite ga sami ili sa partnerom, prijateljima ili članovima porodice.

1. U jednom od prvih dana nove godine uzmite list papira i napišite sve ono što želite otpustiti u 2019. godini. To mogu biti loše navike, ponašanje, ograničavajuća uverenja, strahovi, fizički uslovi, osećanja ljutnja, sukobi ili misli koje vam ne čine dobro.

Sprečava negativnost, isceljuje i donosi smirenost: zapalite komadić smole i očistite kuću od loše energijeSprečava negativnost, isceljuje i donosi smirenost: zapalite komadić smole i očistite kuću od loše energijeSmola za energetsko čišćenje kuće - njen mirs donosi dobre vibracije!

2. Zahvalite svemu što ste napisali, za to što su te stvari, događaji, misli i emocije bili s vama, pomogli vam da izrastete i za sve što ste naučili iz njih.

3. Napišite jasnu izjavu o otpuštanju, na primer: Ja sada otpuštam sve te stvari i sve ostalo što više ne služi meni i mom najvišem dobru na ulasku u veličanstvenu 2019. godinu.

4. Zapalite papir.

Ako ovo promenite u kući, smanjićete stres i nervozu cele porodice: trikovi za dom u kojem vlada neverovatno dobra energija

5. Naglas izgovorite sve ono na čemu ste zahvalni iz protekle godine – radosti, proslave, postignuća, naučene lekcije, iskustva rasta i razvoja. Ponudite ih vatri, kako bi se pojačale.

6. A sada dozovite sve ono što želite uneti u 2019. godinu. Izgovorite naglas svoje namere, uverenja, ponašanja, odnose, sve što želite prigrliti, ostvariti. Ponudite ih vatri koja će "zapaliti" svetlost novoga.

Uz ovaj moćan početak, na putu ste ka čarobnoj, ispunjavajućoj novoj godini!

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.