Ovo treba svako da uradi do kraja nedelje: magičan ritual koji ispunjava želje u budućnosti i budi ljubav

Uradite ovo do kraja nedelje i snovi će postati lako ostvarivi - koristan ritual koji donosi ljubav, sreću, blagostanje i mir!

Užurbana svakodnevica, prepuna obaveza, problema i izazova, često nam ostavlja malo vremena da se posvetimo sebi i važnim planovima, piše Lovesensa. Predstavljamo vam zanimljiv i koristan ritual koji treba obavljati svake nedelje kako biste privukli mir, blagostanje, obilje i radost.

Ovaj ritual se sastoji iz 7 segmenata:

Stvorite svoje posebno mesto

Izaberite mesto u kući u kojem ćete se osećati što opuštenije i prijatnije. Učinite ovo mesto svojim ličnim prostorom.

Da li ste dete ili starac: saznajte koliko je stara vaša dušaDa li ste dete ili starac: saznajte koliko je stara vaša dušaŽivot je složeno putovanje, a evo koliko je vaša duša do sad ostarila!

Dom je sveti prostor

Ne zatrpavajte dom raznim otpadom i bespotrebnim stvarima. Oslobođen prostor omogućava da slobodno dišete. Što je prostor čistiji i otvoreniji, to je viša kosmička energija u sobi. Za čišćenje životnog prostora mogu se koristiti esencijalna ulja.

Govorite istinu

Reči koje izlaze iz vaših usta uvek treba da budu ispunjene svetlošću i ljubavlju, a ne strahom. To znači živeti kroz osećaj.

Tri zadatka tri nedelje

Zapišite tri zadatka koja želite da obavite sledeće nedelje. Ovo nemojte da shvatite kao običan trik, već kao izazov koji može pomoći da ostvarite velike želje u budućnosti.

Razgovarajte sa sobom

Postavite sebi nekoliko pitanja, na primer: U kojoj ste trenutno fazi svog života? Da li ste u stanju da preuzmete punu odgovornost za svoja dela? Ili prebacujete krivicu na druge, potpuno ne analizirajući napravljene greške?

Najlakša meditacija koja oslobađa od opsesivnih misliNajlakša meditacija koja oslobađa od opsesivnih misliMeditacija u šetnji naročito je pogodna u trenucima kada osećamo da nam je teško da se usredsredimo na neku temu...

Izračunajte prihode i rashode

Odvojite vreme za analizu vašeg finansijskog stanja. Koliko zarađujete, koliko trošite, koliko ulažete u to da postanete osoba koja želite da budete... Takva nedeljna analiza će, između ostalog, pomoći da se izbegnu finansijski gubici i dugovi.

Recite sebi: "Volim te."

Osetite to iskreno. Samoprihvatanje je glavni uslov za uspešan životni put.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.