Ovakva magija kosmosa događa se na svake 4 godine: evo šta treba uraditi da bi želje počele da se ostvaruju od 29. februara

Jedinstven datum za ostvarenje snova - evo šta treba da uradite 29. februara 2020. godine!

Prestupni dan, odnosno 29. februar, događa se na svake četiri godine, a veruje se da ima i posebno spiritualno značenje, piše Lovesensa.

29. februar je 60. dan tokom godine i javlja se samo u prestupnoj godini u Gregorijanskom kalendaru koja sadrži 366 dana.

Veruje se da ovaj datum koji se javlja na svake 4 godine ima posebnu spiritualnu moć, naročito u početku aktivnosti koje dugo odlažete, a zaista želite da se manifestuju.

Frekvencija 432Hz čisti energetske tokove u vašem telu: svaka ćelija upija pozitivne vibracije (VIDEO)Frekvencija 432Hz čisti energetske tokove u vašem telu: svaka ćelija upija pozitivne vibracije (VIDEO)Frekvencija koja pročišćava energiju i oslobađa nas od negativnosti u telu, umu i srcu! Zatvorite oči i slušajte predivan…

Smatra se da je ovaj dan dar od Univerzuma, jer imamo dan plus za ostvarenja onoga što želimo i postavljanje određenih stvari na svoje mesto.

Dok traje 29. februar preporučuje se sledeći rituali za sreću i ostvarenje snova:

1. Razmislite o svom životu i pokušajte da shvatite šta je to što najviše želite da vam se ostvari u narednim danima, mesecima, godinama. Veruje se da na ovaj dan Univerzum može da čuje vaše molitve.

2. Živite u sadašnjem trenutku. Pokušajte na ovaj datum da se previše ne fokusirate na prošlost ili budućnost, osim u slučaju zamišljanja želja. Pojačajte svest o sadašnjem trenutku.

Sa gledišta numerologa 29. februar 2020. godine nosi vibraciju broja 8 koji simbolizuje frekvenciju Univerzuma.

Znakovi kosmosa su svada oko nas: evo kako ćete uspeti da ih protumačiteZnakovi kosmosa su svada oko nas: evo kako ćete uspeti da ih protumačiteKako da tumačite znakove koje vam kosmos svakog dana šalje - mnogi od njih mogu rešiti velike probleme...

Ukoliko posmatrate samo datum, a ne godinu, 29. februar predstavlja energiju maestralnog broja 11 koji u numerologiji ima veliko spiritualno značenje.

Smatra se da je broj 11 anđeoska cifra koja pomaže da pronađemo sopstvenu svrhu i misiju svoje duše. Takođe, predstavlja moćnu žensku energiju koja jasno otkriva naše potencijale.

Najvažniji ritual za 29. februar svakako je da ostanete otvorenog uma, osvestite svoje postojanje i zamislite želju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.