Ovakva magija događa se jednom u hiljadu godina: 5 stvari koje treba da uradite za ostvarenje želja 2.2.2020. godine

U nedelju nas očekuje čaroban dan - niz brojeva 2-2-2-2 ostvaruje želje!

Sledećeg meseca očekuje nas jedan specijalan datum - 2. februar 2020. godine!

Prema numerolozima ovaj dan je zaista čaroban za žensku energiju. Niz brojeva 2-2-2-2 događa se samo jednom u hiljadu godina, pa nas prema verovanju očekuje magija koju ne treba propustiti i koja može otkriti neke nove čarobne sfere našeg života.

Pošto je ispunjen Jupiterovom energijom, 2. februar doneće i muškarcima dobar energetski tok, ali žene će u toku ovog dana imati podršku Univerzuma u stvaranju pravih i predivnih čuda. Važno je samo da iskoristite trenutak i takvu energiju usmerite na pravi način.

Nedeljna numerologija do 4. februara: broj vaše životne staze otkriva sudbinu do kraja sedmiceNedeljna numerologija do 4. februara: broj vaše životne staze otkriva sudbinu do kraja sedmiceNedeljna numerologija od 28. januara do 4. februara 2020. godine!

Nekoliko dana pred magični 2. februar moguće je da će vas ispuniti apatija i strah od promena, ali takvo raspoloženje će vas brzo napustiti.

Počinje sve da se menja u skladu sa jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

Evo kako najbolje da iskoristite magiju 2.2.2020. godine i niza brojeva 2-2-2-2:

1. Savršen dan za vizualizaciju, sanjarenje i ostvarenje želja. Zamislite da su se vaše želje već ostvarile, osvestite ih i probudite čula. Vizualizacija će imati veliku moć na ovaj datum.

2. Oprostite svima koji su vas povredili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Sada je bitno da pročistite svoju dušu.

Škorpija olako rešava sve probleme, a Jarac će zasijati u punom sjaju: evo šta svakom znaku Zodijaka donosi februar 2020. godineŠkorpija olako rešava sve probleme, a Jarac će zasijati u punom sjaju: evo šta svakom znaku Zodijaka donosi februar 2020. godineDetaljna astro prognoza za februar 2020. godine - saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

3. Otpustite negativna osećanja i budite spremni da i vi zatražite oproštaj. Pročistite svoju karmu.

4. Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva na putu ka uspehu.

5. Pomozite drugima, podržite ih i kreirajte dobra dela.

2.2.2020. godine može biti dan novog početka, odnosno korak ka životu kakav želite!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.