Očekuje nas magična noć - spremite se za kišu ZVEZDA PADALICA: evo kada treba d apogledate u nebo i zamislite želju

Kiša zvezda padalica uskoro donosi pravu čaroliju - evo kada treba da pogledate u nebo i zamislite želju!

Zvezda padalica je simbol za magiju i ostvarenje želja, a sada ćemo ovu čaroliju moći i uživo da vidimo, piše Lovesensa.

Meteorska kiša ili kiša zvezda padalica počinje 21. oktobra i trajaće sve do 7. novembra 2019. godine. Kiša meteora Orinoida biće najlepša u noći između 21. i 22. oktobra. Tada će zvezde padalice biti najbliže zemlji i možemo ih videti u najvećem broju.

Ovi meteori dobili su naziv po sazvežđu Orion iz čijeg pravca dolaze. Meteori nastaju od kometa, a meteori Orinoidi nastaju od ostataka koji padaju sa matična komete, odnosno Halejeve komete. Jedino što nas ove godine može ometati da u pravom svetlu vidimo meteorsku kišu jeste Mesec koji je trenutno u poslednjoj četvrti. Ali, ako se zagledate malo duže u nebo, sigurni smo da ćete "uhvatiti" barem jednu zvezdu padalicu.

Vi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snovaVi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snovaOdgovorite na ova 3 pitanja i saznajte magičnu formulu za ostvarenje najvećih želja!

Najbolje je da posmatrate kišu zvezda padalica tamo gde je vedro nebo. Stručnjaci ističu da se zvezde padalice češće viđaju na selima i planinama, a da ih je teško videti u gradovima.

Zagledajte se u vedro nebo i ponavljajte u sebi najuveću, iskrenu želju. Kada ugledate zvezdui padalicu, znajte da je to dobar znak koji šalje kosmos.

Želimo vam puno zvezda padalica i bezbroj ostvarenih želja!

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.