Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 9 i vaše afirmacije za sreću

Drage bioritamske "devetke", u kraljevstvu vaše lične godine u broju 8 stanuju vaši anđeli čuvari.

Svaki dan u 2015. godini godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo.

Dragi ljubitelji radosnog življenja, godina koja je pred nama nalazu se u numerološkom broju 8. Na opštem planu ova moćna energija je zadužena za kosmičku ravnotežu. Kako će se uticaj ove balansirajuće energije odraziti na vašem ličnom planu i šta vam snaga broja 8 postavlja kao vašu glavnu temu na kojoj ćete intenzivno raditi kroz 2015. godinu - saznajte na osnovu vašeg bioritamskog broja.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Tara je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8. Jednostavno, zar ne?

Na kraju vaše ovogodišnje priče susrešćete se sa Luizinim afirmacijama. Afirmacije Luize L.Hej pisane su s namerom da vam pružimo na dlanu jednu moćnu alatku kojom možete radosno, nadasve lagano i kroz igru da stvarate svoj ovogodišnji svet u harmoniji. Svaki dan u ovoj godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo. Buđenje, pred vama su nova iskustva!

Bioritamski broj 9 - PRIHVATITE ODGOVORNOST I USPOSTAVITE RAVNOTEŽU U SVOM SVETU

Bioritamski broj 9 igraće svoju ovogodišnju ulogu na pozornici broja 8. Drage bioritamske devetke, sada vi možete aktivno da učestvujete i uživate u svemu što ste tako dugo stvarali. Ovo je godina vrhunca koji će se oslikati na svim vašim životnim poljima. Dobro se zagledajte na samom startu! Da li vi gospodarite u potpunosti svojim životom ili na nekoj vašoj ličnoj sceni nesvesno igrate ulogu sluge.

Na samom početku godine pogledajte sve što vaš život čini. Pogledajte celu sliku, sve vaše segmente i iskreno sebi recite koliko je stvarno kormilo vašeg života u vašim rukama. Od željenih100%, koliko je procenata realno vaš život u samo vašoj kontroli? Ne stavljajte ružičaste naočare jer će vas baš one poraziti.

Za ovu godinu ključna reč je ravnoteža, vaša lična ravnoteža. Pa ukoliko vas preplavi osećaj da dobro i u celosti vladate u vašem svetu, zastanite još koji tren. Pre nego li date konačni odgovor sebi, pogledajte još jedanput na sve vaše životne segmente. Da li pravilno i dobro kontrolišete dešavanja u vašim ličnim odnosima i na vašem poslu? Da li dobro pratite zdravlje vašeg tela, praktikujete fizičke aktivnosti, da li unosite zdravu hranu? Da li odgovorno brinete o sebi kako na polju zdravlja tako i u ljubavnim odnosima? Da li se odgovorno odnosite prema svom duhu, prema svojoj porodici, svom detetu, obavezama, prema svojim rashodima i prilivima, prema svojim snovima, željama?

Ukoliko je svaki vaš odgovor na postavljena pitanja DA. Vi ste onda na pravom putu i munjevito se krećete ka manifestaciji svog savršenog scenarija. Ništa vas neće omesti ukoliko čvrsto držite svoj život u svojim rukama. Ukoliko je većina vaših odgovora Ne, zahvalite sebi što ste osvestili sve vaše kutke koji nisu u ravnoteži. Imajte na umu da ste veliki posao uradili kada ste napravili procenu vašeg trenutnog stanja, ma kakvo ono u sada bilo. Ulaganjem sopstvene energije da bi stekli uvid u vašu trenutnu stvarnost završeno je 80% vašeg delanja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.