Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 8 i vaše afirmacije za sreću

Za bioritamske "osmice" naredna godina donosi unutrašnji mir!

Svaki dan u 2015. godini godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo.

Dragi ljubitelji radosnog življenja, godina koja je pred nama nalazu se u numerološkom broju 8. Na opštem planu ova moćna energija je zadužena za kosmičku ravnotežu. Kako će se uticaj ove balansirajuće energije odraziti na vašem ličnom planu i šta vam snaga broja 8 postavlja kao vašu glavnu temu na kojoj ćete intenzivno raditi kroz 2015. godinu - saznajte na osnovu vašeg bioritamskog broja.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Tara je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8. Jednostavno, zar ne?

Na kraju vaše ovogodišnje priče susrešćete se sa Luizinim afirmacijama. Afirmacije Luize L.Hej pisane su s namerom da vam pružimo na dlanu jednu moćnu alatku kojom možete radosno, nadasve lagano i kroz igru da stvarate svoj ovogodišnji svet u harmoniji.

godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo. Buđenje, pred vama su nova iskustva!

Bioritamski broj 8 - ZAGLEDAJTE SE U SEBE I PRONAĐITE ISTINSKI SMISAO I VERU U SEBE

Bioritamske osmice iz sveta ljubavnih odnosa, porodice, braka, poslovnih dešavanja prelaze, sa ulaskom u godinu 2015. u svoju ličnu godinu broja 7. Pa koje su vaše ovogodišnje lekcije, kuda vas dalje vodi vaš put.

Sedmica nam pokazuje put ka našoj unutašnjisti, ka izvoru naše duše. Vaša duša vas poziva da čujete šta ona ima da vam saopšti, ona želi da vam šapne sve skrivene želje vašeg srca, želje vaše duše. Zato je idelno za vas da u ovoj godini dopustite sebi da svakog dana deo svog vremena posvetite isključivo samo sebi.
Razgovarajte sa sobom u mirnom i tihom kutku vašeg doma tako što ćete prvenstveno utišati svoj um. Utišajte u potpunosti vaš um i dopustiti sebi da slušajte jedinstvenu muziku samo za vas komponovanu. Svu svoju pažnju usmerite na disanje. Dišite duboko i lako, dišite slobodno, pratite prirodni ritam udaha i izdaha. Osetite kako svežina popunjava vaš unutrašnji prostor. Osetite kako vas vaša svesnost preplavljuje i vi sada možete da čujete jasno govor unutar vas. Samo slušajte i upijajte sve poruke za vas pisane.

Praktikujte svakoga dana proces svesnog disanja sa znanjem da vas jedino svesno disanje povezuje sa vašim božanskim izvorom i omogićava vam lagan i prirodan protok životne energije. Uživajte u prirodi, šetajte šumom, pored reke, divite se i budite uzbuđeni posmatrajući sva ovozemaljska čuda prirode. Budite svesni posmatrač veličanstvenog života koji se svakog dana rađa i umire pred vašim očima. Uživajte u samoj magiji stvaranja i čudesnih promena, prirodnim ciklusima životnog rasta i opadanja koji utiču na svako seme, svaku biljku, životinju, dete, ženu, čoveka, kamen.

Posmatrajte promenu godišnjih doba, posmatrajte smenu noći i dana. Uživajte u jedinstvenoj igri svetlosti i mraka. Posmatrajte zvezde na nebu, setite se svoje božanske prirode, lepote početka i kraja. Ali vi sada kraj vidite samo kao deo još jednog čudesnog početka. Posvetite svoju pažnju svim vladajućim zakonima kao Neba tako i Zemlje. Setite se da smo baš svi podložni Zakonu Gravitacije razmišljali mi o njemu ili ne, setite se Zakona Privlačenja koji je izuzetno snažan i delotvoran u celosti. Zatim se setite da je baš sve prolazno, i vidite lepotu u tome. Pozitivno doživite, iskusite ovogodišnju lekciju da smo Mi čudesno živi kao i baš sve u univerzumu, ali isto tako i prolazni, skloni promeni. Zato uživajte u svakom svom srećnom danu, periodu, trenutku u potpunosti, jer sada znate da će i on, ma koliko želeli da ga zadržite, proći.

Ali i problemima priđite sa iste strane, kažite sebi: U redu je i ovo će neminovno proći baš kao i sve što prolazi. I učinite svoj život čudesno lakim i lepim.
Vi se ove godine povlačite od spoljašnjeg života kako bi se zagledali u sebe, kako bi potražili istinski smisao i veru. Zato bez obzira sa kim ste u vezi osetićete se nevezani i više usmereni u sebe. Da to ne bi uticalo nepoželjno na vaše odnose, savet je da se svakog dana osamite. Nađite malo vremena za sebe i udovoljite pozivu svoje duše. Od toga će svi u vašoj okolini imati koristi. Vi sada tragate za odgovorima na pitanja na koja se jedino može odgovoriti okretanjem ka unutra. Utišajte svoj um i osetite blaženstvo unutrašnjeg mira. Sanjarite, meditirajte, posmatrajte oblake.... bitno je da nađete sebi vremena.

Unesite ceremoniju u svoj život, slavite ove posebne trenutke. Blagoslov će vam stići u vidu veće mudrosti. Uz vas su uvek Bog i svi Anđeli, a naročito u ovoj godini bez obzira kako se vi usamljeno osećali.

Ovo je godina kada bi trebalo da postignete unutrašnji mir! Uživajte u čudesima! Iskoristite ovu čarobnu godinu u broju 7 i usidrite se u svom unutrušnjam miru jednom za sva vremena, a za uzvrat uživaćete u njegovim blagoslovenim darovima. Svet čuda se otvara ali će samo najhrabriji uživati u svim njegovim blagodetima. Zato birajte da budete neustrašivi sa saznanjem da ste apsolutno zaštićeni, bezbedni, bezuslovno voljeni i podržani od života. Živite život! Slavite život!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.