Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 7 i vaše afirmacije za sreću

Za bioritamske "sedmice" će 2015. biti godina harmonije sa sobom i drugima!

Svaki dan u 2015. godini godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo.

Dragi ljubitelji radosnog življenja, godina koja je pred nama nalazu se u numerološkom broju 8. Na opštem planu ova moćna energija je zadužena za kosmičku ravnotežu. Kako će se uticaj ove balansirajuće energije odraziti na vašem ličnom planu i šta vam snaga broja 8 postavlja kao vašu glavnu temu na kojoj ćete intenzivno raditi kroz 2015. godinu - saznajte na osnovu vašeg bioritamskog broja.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Tara je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8. Jednostavno, zar ne?

Na kraju vaše ovogodišnje priče susrešćete se sa Luizinim afirmacijama. Afirmacije Luize L.Hej pisane su s namerom da vam pružimo na dlanu jednu moćnu alatku kojom možete radosno, nadasve lagano i kroz igru da stvarate svoj ovogodišnji svet u harmoniji.

Svaki dan u ovoj godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo. Buđenje, pred vama su nova iskustva!

Bioritamski broj 7 - HAJDE SAD DA SE SREDIMO I UNESEMO SVEŽ VAZDUH SLOBODE I EKSPANZIJE U UTVRĐENA POLJA ŽIVOTA!

Drage bioritamske sedmice, godina vašeg životnog puta u 2015. godini nalazi se pod okriljem broja 6. Vaša lična godina je godina šestice. Dobrošle u godinu koja vas uči o bezuslovnoj ljubavi, o uzvišenoj ljubavi, izvornoj čistoti vašega srca. Ova godina vam pruža jedinstvene uslove da osetite u potpunosti moć bezuslovne ljubavi. Godina 6 vam daje sposobnost da volite i krenete iz početka. Broj 6 vam daje snagu da živite u harmoniji sa sobom i drugima oko vas. Energija šestice nas podseća da budemo lojalni sebi i svojim idealima, svojim istinama.

Zato sigurno stanite na ljubavne daske i zaigrajte ushićeno na vašoj ovogodišnjoj ljubavnoj pozornici. Crpite inspiraciju, kreativnu snagu iz božanske ljubavi i odigrajte razigrano, radosno i nadasve uspešno glavnu ulogu u vašem ljubavnom filmu. Osetite atmosferu ljubavi u potpunosti. Osetite kako u svakoj ćeliji vašeg bića ljubav sve više i više raste, širi se.

Širite ljubav u svaki kutak vašeg života. Širite ljubav u svojoj porodici, svom domu, uživajte u senzitivnosti svoga tela, osetite slast vaše ljupkosti. Birajte da se lagano, nadasve elegantno krećete kroz svaki svoj dan. Uživajte dok šarmirate sebe i svet oko sebe. Vidite lepotu svuda oko sebe u svim njenim oblicima i uživajte u bezuslovnoj ljubavi na ovom čudesnom svetu. Osetite lepotu ljubavi u sebi. Dopustite sebi da vas ljubav u potpunosti preplavi jer tek tada vi krećete u stvarnosti da je živite. Dopustite sebi da postanite ljubav o kojoj sanjate.

Sada usmerite vaš pogled na srećan kraj vašeg ovogodišnjeg ljubavnog filma. Dopustite sebi da uživate u svakom njegovom deliću trajanja, sa znanjem da ono najslađe ostavljate za kraj. Uživite se dok emitujete u svet sliku vašeg najsavršenijeg ljubavnog odnosa ikada. Priuštite sebi najverniji doživljaj ljubavnog vrhunca. Verujete svom životu i baš vi doživećete sve njegove slasti. Čestitajte sebi na dobijenoj glavnoj ulozi u veličanstvenom ljubavnom filmu. I najbitnije, stalno podsećajte sebe da vi sada niste uzbuđeni gledalac već glavni akter. U suprotnom osetićete liniju između ljubavi i mržnje u svim segmentima svog života i neće vam se sviđati ono što gledate na svakodnevnoj sceni, ni najmanje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.