Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 5 i vaše afirmacije za sreću

Bioritamske "petice" u 2015. očekuje godina discipline i samoizgradnje!

Svaki dan u 2015. godini godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo.

Dragi ljubitelji radosnog življenja, godina koja je pred nama nalazu se u numerološkom broju 8. Na opštem planu ova moćna energija je zadužena za kosmičku ravnotežu. Kako će se uticaj ove balansirajuće energije odraziti na vašem ličnom planu i šta vam snaga broja 8 postavlja kao vašu glavnu temu na kojoj ćete intenzivno raditi kroz 2015. godinu - saznajte na osnovu vašeg bioritamskog broja.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Tara je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8. Jednostavno, zar ne?

Na kraju vaše ovogodišnje priče susrešćete se sa Luizinim afirmacijama. Afirmacije Luize L.Hej pisane su s namerom da vam pružimo na dlanu jednu moćnu alatku kojom možete radosno, nadasve lagano i kroz igru da stvarate svoj ovogodišnji svet u harmoniji.

Svaki dan u ovoj godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo. Buđenje, pred vama su nova iskustva!

Bioritamski broj 5 - OVO JE VREME KADA POSTAVLJATE DOBRE I ČVRSTE TEMELJE NA KOJIMA ĆE DA POČIVA OSTATAK VAŠEG DEVETOGODIŠNJEG CIKLUSA

Drage bioritamske "petice", ove godine se nalazite u kraljevstvu broja četiri. Ova godina vas podseća da je vreme vaš saveznik. Osvrnite se oko sebe i pogledajte svoj svet u svom njegovom postojanju. Vi sada merite, ocenjujete, procenjujete okvire koje ste postavili u svakom segmentu vašeg života.

Vi sada merite i premeravate vaš odnos sa sobom, svojim telom. Merite i premeravate svoj posao, svoj odnos sa porodicom, saradnicima, ljubavnim partnerima. Osvrnite se sada slobodno u nazad, u svoju prošlost i pogledajte jasno i hrabro koje ste alatke koristili u izgradnji dosadašnjeg svog sveta. Kakve načine ste iznalazili, kakvog ste kvaliteta materijale koristili? Da li ste bili organizovani i planski delali, držali se svog zadatog pravca i postavili čvrte bedeme? Da li u vašem životu postoji red, da li ste sebi postavili prioritete, da li ste dosledni u svemu što radite?

Da li ste jasni, neumorni, nadasve vredni u svim vašim aktivnostima koje znate da vam donose samo dobrobit?

Ako jeste, uživajte u daljoj čvrstoj izgradnji dobrobiti u svim segmentima vašeg života i radujte se unapred poklonima koje na kraju godine naš Deda Mraz, broj 4, daruje svima koji su istrajali u onome što vole, svima koji su celog sebe dali u sopstveni projekat. Očekujte pohvale, nagrade, priznanja, unapređenja, poklone, darove života.

Za one koji nisu zadovoljni onim što čini njihov život, neka se na vreme reorganizuju jer nikad nije kasno. Krasiće vas upornost, istrajnost, jaka, žilava energija, jaka volja tako da ako hoćete vi baš sve i možete. Birajte da imate kristalno jasan pogled na vaš život u sadašnjem trenutku. Jer vi tako birate samo najbolje za vas. Birajte kristalno jasan pogled koji će vam omogućiti čist i jasan pregled na vaš život i savršen redosled vaših neometanih aktivnosti.

Birajte za sebe da imate jasan pogled koji će vama omogućiti da tačno prepoznate savršeno mesto i vreme vašeg uspešnog delanja dok izgrađujete čvrste bedeme u vašem svetu. Prvenstveno obezbedite sebi jasnoću. Jasnoća donosi još jasnoće i vi tako umnožavate vašu jasnoću i stičete moć jasnovidosti. Život je igra koja ima svoja pravila. Upoznajte pravila igre, jasno ovladajte pravilima života. Birajte da postanete nadasve vešt i uspešan igrač. Oživite svog najjačeg igrača u vama, probudite ga iz začaranog sna i igrajte se, rastite radosno. Dopustite sebi da porastete u zdravu osobu koja jednostavno zna da živi u svetu neograničenih mogućnosti. Uzmite samo najbolje od života.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.