Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 4 i vaše afirmacije za sreću

Bioritamske "četvorke" će u 2015. godini ući u carstvo emocija!

Svaki dan u 2015. godini godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo.

Dragi ljubitelji radosnog življenja, godina koja je pred nama nalazu se u numerološkom broju 8. Na opštem planu ova moćna energija je zadužena za kosmičku ravnotežu. Kako će se uticaj ove balansirajuće energije odraziti na vašem ličnom planu i šta vam snaga broja 8 postavlja kao vašu glavnu temu na kojoj ćete intenzivno raditi kroz 2015. godinu - saznajte na osnovu vašeg bioritamskog broja.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Tara je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8. Jednostavno, zar ne?

Na kraju vaše ovogodišnje priče susrešćete se sa Luizinim afirmacijama. Afirmacije Luize L.Hej pisane su s namerom da vam pružimo na dlanu jednu moćnu alatku kojom možete radosno, nadasve lagano i kroz igru da stvarate svoj ovogodišnji svet u harmoniji.

Svaki dan u ovoj godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo. Buđenje, pred vama su nova iskustva!

Bioritamski broj 4 - DOŽIVEĆETE NEOGRANIČENU RADOST KROZ KREATIVNOST!

Bioritamske "četvorke" se ove godine nalaze u carstvu broja 3, carstvu emocija. Dominantne emocije koje gajite u sebi, sve one emocije koje ste toliko dugo hranili, prevagnuće na početku ove godine.

Zato je savet da, pre nego zakoračite u ovu godinu, prevashodno zavirite u svoje emocionalno stanje i vidite da li vam se emocija koja preplavljuje vaše telo iskreno dopada ili ne. Ne stavljajte smajli na ono što osećate, jer ako ulepšavate, samo zavaravate sebe. Ukoliko osećate u sebi radost, bezuslovnu ljubav prema sebi i svetu oko sebe, vi ste na pravom putu jer vaša dominantna emocija je radost ispunjena ljubavlju.

U suprotnom, ukoliko ste sebe zatekli u bilo kojoj negativnoj, neprijatnoj emociji, dopustite sebi da zastanete malo. Zahvalite se od srca vašoj negativnoj emociji ma kako se ona zvala. Znajte da i pored mnogobrojnih naziva za emocije, one mogu biti samo dobre ili loše. Zahvalite se emociji od koje se loše osećate isto kao što biste se zahvalili i dobrim emocijama koje vam pričinjavaju obilje zadovoljstva.

Poklonite joj pažnju, pustite je da govori jer vas je ona sve vreme neumorno pozivala da je čujete. Znajte da vam i negativne emocije služe baš kao i pozitivne, iako imaju različite uloge. Prisustvo negativne emocije je poziv vaše duše da se vratite sebi. Vaše Više Ja uvek zna šta je vama potrebno i da li ste na pravom putu ka željenim stvarima, a preko vaših emocija sve vreme komunicira sa vama.

Postanite svesni vaše prirodne emocionalne navigacije i služite se ovom moćnom alatkom koja će vas bez greške, sve vreme, navoditi u željenom pravcu. Ako se dobro osećate otvarate vrata svim dobrim emocijama da vas preplave i na pravom ste putu. Ako se loše osećajte, na pogrešnom ste putu, vaša pažnja je okrenuta ka svemu što ne želite.

Promeniti pravac od lošeg ka dobrom najlakše je usmeravanjem vaše pažnje na sve ono što uvažavate u svom životu. I budite dovoljno svesni da je potrebno da se malo duže zadržite na putu uvažavanja ili zahvalnosti. Koristite vreme kao vašeg saveznika. Birajte da vam vreme služi dok se sve duže i duže zadržavate u osećaju uvažavanja.

Takođe, čudesno pomaže i igra ZAR NE BI BILO LEPO DA... Uživajte dok razmišljate o lepim mogućnostima. Suština je da se držite dobrog osećaja što duže, sve dotle dok baš on i postane vaša dominantna stvarnost. U vašoj stvarnosti u dobrobiti stanuju sve vaše najlepše emocije koja će vam u potpunosti omogućiti da iskusite sva božanstvena uzbuđenja koja čekaju da se ostvare kroz vaše životno iskustvo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.