Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 3 i vaše afirmacije za sreću

Cilj ove godine je da bioritamske "trojke" učini fluidnim i fleksibilnim, nauči ih nežnosti prema sebi i podari im moć božanske harmonije.

Svaki dan u 2015. godini godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo.

Dragi ljubitelji radosnog življenja, godina koja je pred nama nalazu se u numerološkom broju 8. Na opštem planu ova moćna energija je zadužena za kosmičku ravnotežu. Kako će se uticaj ove balansirajuće energije odraziti na vašem ličnom planu i šta vam snaga broja 8 postavlja kao vašu glavnu temu na kojoj ćete intenzivno raditi kroz 2015. godinu - saznajte na osnovu vašeg bioritamskog broja.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Tara je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8. Jednostavno, zar ne?

Na kraju vaše ovogodišnje priče susrešćete se sa Luizinim afirmacijama. Afirmacije Luize L.Hej pisane su s namerom da vam pružimo na dlanu jednu moćnu alatku kojom možete radosno, nadasve lagano i kroz igru da stvarate svoj ovogodišnji svet u harmoniji.

Svaki dan u ovoj godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo. Buđenje, pred vama su nova iskustva!

Bioritamski broj 3 - OTVARA SE POLJE VAŠIH ODNOSA, da li su ona polje vašeg sklada ili ne sklada?

Bioritamske "trojke" će se naći u svojoj ličnoj godini u broju 2. Ova godina vlada našim osećanjima, carstvom nepregledne podsvesti. Dvojka je broj meseca, pa kao što se Mesečeve mene smenjuju, isto tako će se i vaš životni tok menjati. Savet je da pustite da vaš život teče svojim prirodnim tokom i prolazi kroz svoje faze i rasta i pada.

Obratite pažnju na faktore koji izazivaju vašu pažnju i prouzrokuju kako dobre, tako i loše osećaje. Zapitajte se kako da promenite neka vaša uverenja i sve ono što vam donosi neprijatnosti, ovo se naročite tiče vaših odnosa kako ličnih, tako i poslovnih. Potražite pravi pogled na vaš svet. Birajte da pronađete svoju tačku jasnovidosti, blagosloven pogled koji će vam pružiti savršeno dobar osećaj u svim vašim vezama.

Budite strpljivi prema sebi i izaberite da na lagan način menjate vaša negativna osećanja prema sebi i svima koji vas okružuju u pozitivna. Tada ćete po prvi uživati u čudesnoj pesmi vašeg srca i vaše duše, neizmerna radost će vas preplaviti. Vredi pokušati, je l da? Oprez: ne analizirajte vaša ovogodišnja događanja, ne tražite im logični sled, jer ćete se izgubiti na svom putu i zateći sebe kako nemoćno plačete. Okrenite se svom osećaju i on će biti vaš najbolji pratilac kroz 2015. godinu.

Pa, ako se osećate dobro na pravom ste putu, ako ne... pa, menjajte pravac. Birajte da verno pratite samo dobra osećanja! A lošim osećanjima se zahvalite što su se pojavila kao znak na putu, koji vam bez greške signalizira da ste krenuli u pogrešnom pravcu. Budite zahvalni osećaju koji vas bez greške navodi da uspešno nastavite ka vašem savršenom životnom scenariju. Zahvalnost je čudesno moćna, posvetite joj svoju punu pažnju!

Sada učite o strpljenju, taktu, dopuštanju sebi i drugima da žive svoju jedinstvenu istinu. Bićete pojačano senzitivni, prijemčivi za sve negativnosti koje postoje u vašem svetu, isključivo zato što je ovo godina blagosti i zahteva od vas da se opustite. A da bi se opustili i uživali u prirodnom univerzalnom toku, neometanoj plovidbi rekom vašeg veličansvenog života, potrebno je da otpustite sve što vas ometa u tome.

Otpustite sve negativnosti, blokade, baš sve sa čim ste u otporu. Otpustite sve što vas koči da lagano pratite svoj željeni životni sled događanja u harmoničnom prirodnom redu. Sada ste dobili dragocenu priliku da sve što nije u skladu sa vašim dobrim osećajem transformišete, u sve ono što u celosti rezonira sa vašim najvišim dobrom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.