Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 2 i vaše afirmacije za sreću

Za bioritamske "dvojke", 2015. je godina uzleta!

Svaki dan u 2015. godini godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo.

Dragi ljubitelji radosnog življenja, godina koja je pred nama nalazu se u numerološkom broju 8. Na opštem planu ova moćna energija je zadužena za kosmičku ravnotežu. Kako će se uticaj ove balansirajuće energije odraziti na vašem ličnom planu i šta vam snaga broja 8 postavlja kao vašu glavnu temu na kojoj ćete intenzivno raditi kroz 2015. godinu - saznajte na osnovu vašeg bioritamskog broja.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Tara je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8. Jednostavno, zar ne?

Na kraju vaše ovogodišnje priče susrešćete se sa Luizinim afirmacijama. Afirmacije Luize L.Hej pisane su s namerom da vam pružimo na dlanu jednu moćnu alatku kojom možete radosno, nadasve lagano i kroz igru da stvarate svoj ovogodišnji svet u harmoniji.

Svaki dan u ovoj godini možete započeti afirmacijama koje su ispisane za vašu ličnu godinu i vaše životno iskustvo, ma kakvo ono do sada bilo, menjaće se u vaše veličanstveno pozitivno iskustvo. Buđenje, pred vama su nova iskustva!

Bioritamski broj 2 - VI STE NA POČETKU NOVE FAZE ŽIVOTA

Dobrodošle u vašu ličnu godinu jedinice, drage dvojke. Ovo je godina vašeg uzleta. Sunce vam daje dovoljno energije da sve što poželite i započnete. Koristite dan da razmišljate o ciljevima koje želite da postavite ispred sebe za 2015. godinu, čak i za narednih 8 godina. I dobićete dovoljno kreativnih ideja kako da vaš zacrtani plan ima uspešan i srećan kraj. Osetićete da baš možete sve. Započinjite sve što vam duša želi, ali sa znanjem da u ovoj godini samo započinjete vaše lične projekte.

Sve vreme imajte na umu da ste na samom startu i da je pred vama proces dešavanja do uspešnog završetka. Završetke prepustite godinama koje su pred vama, a sada samo hrabro i odvažno tražite plodno tlo i sejte svoje ideje. Pogledajte u budućnost, da li vidite svoj savršeni život? Pa kako izgleda vaše srećno i ispunjeno buduće Ja?! Bacite pogled u budućnost i zadržite sliku svoje savršene verzije. Opišite sebe: kako ste obučeni, koji je vaš životni stil, kojim se poslom bavite, koliko zarađujete, koja kola vozite sa svim njihovim pojedinim kvalitetima, kakvi su vaši odnosi sa porodicom, ljubavnim partnerom, decom. Šta je to što sebi sa uživanjem priređujete u vašoj budućnosti, koja su to putovanja na kojima vidite sebe kako uživate opijeni čarobnim ambijentom... ?

Dopustite sebi da se igrate i vaš idealni svet može postati vaša stvarnost u narednim godinama. Strpljivo, neka vam vaš um bude saveznik, a ne gospodar. Razmislite dobro i verujte u čuda jer čuda se događaju iako je umu teško u njih da poveruje. Pa logično, uloga uma nije da veruje, već analizira.

Budite neustrašivi dok postavljete sebi pitanja na temu kakav život želite i birate da živite u vašem predstojećem devetogodišnjem ciklusu. Pitajte bez straha i dobićete jasan odgovor. Vaša intuicija je vaša najvernija vodilja. Slušajte svoje unutrašnje znanje i mudrost, dopustite sebi iskustvo unutašnjeg dijaloga. Uživaćete u lepoti vašeg višeg znanja i svi traženi odgovori pojaviće se tačno ispred vas. Ispuniće vas neopisivo zadovoljstvo. Bićete u potpunosti zadovoljni sobom i svetom koji u sada stvarate. Stvarajte radosno sada za vaše radosno, u potpunosti ispunjeno ljubavlju sutra.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.