Numerološke prognoze za 2014. godinu (1. deo)

Otkrijte šta vas očekuje u 2014. godini na osnovu ličnog bioritamskog broja!

Saberite dan i mesec vašeg rođenja i dobićete lični bioritamski broj koji će vam otkriti šta je to što vas očekuje u 2014. godini.

Primer: Slavica je rođena 12. 12. - sabiranjem dana i meseca, u ovom slučaju 12+12=24 , zatim obaveznim svođenjem na jednocifren broj dobijamo traženi broj, to bi značilo 2+4 =6. Dakle, Slavičin bioritamski broj je broj 6.

Bioritamski broj 1

2014. godina bioritamske jedinice stavlja u polje materijalnog bogatstva, uspeha, mogucnosti. Drage moje bioritamske jedinice, sva vrata će vam biti otvorena. Ne budite lenji da uskladite svoje želje i trenutne mogucnosti i shodno tome ispišete sopstvenu strategiju. Vaše organizacione sposobnosti u predstojećoj godini biće na vrhuncu. Napravite svoj uspešan plan koji će vam pomoći da sebe visoko plasirate, da podignete svoje samopouzdanje i samopoštovano. Razmislite koje vrednosti vas izdvajaju od drugih i iskoristite taj momenat da postanete najtraženija osoba u oblasti u kojoj delujete. Skladno uloženom trudu dobićete i priznanja. Ne zaboravite da kako delujete tako će vam se i vratiti.

Ukoliko ovu moćnu energiju broja 8 koristite u pozitivne svrhe, možete da postignete mnogo. U suprotnom možete uništiti sebe i svet oko sebe. Zdravlje će vam biti dosta dobro, dok će vaša energičnost i Izdržljivost biti na zavidnom nivou. Zato je ovo pravo vreme za akciju, nemojte se predomišljati već delajte. Delajte isključivo u skladu sa zakonima Neba i Zemlje. Ove godine ste pod budnim okom Anđela koji vas čuvaju i usmeravaju da u svakom trenutku ostanete na stazi najvisih vrednosti, a za uzvrat traže od vas da se zadržite u okvirima zakona jer će te u suprotnom biti najstrože kažnjeni. Ovo je dobra godina za pobede u sudskim parnicama. Vaši seksualni apetiti biće jači i izraženiji nego inače i samo praćeni duhovnom potrebom doneće vam pregršt užitaka zadovoljstva. Pratite ritam svoga srca i praktikujte yogu ljubavi. Želim vam uspešnu godinu!

Bioritamski broj 2

Nalazite se pred vratima velikog čišćenja. Dok pospremate generalno svoj život vodite se unutrašnjim osećajem. Sve što čini vaš život, do najmanjih sitnica, stavite na pravo mesto. Zapamtite! Ovo je godina vaših završetaka, oslobađanja i opraštanja od svega što ćete svesno odbaciti kako bi u sledeći devetogodišnji ciklus ušli bez tereta. Zamislite sebe kao najbolju čistačicu svih vremena i odlučno i odgovorno pospremite svoje polje posla, karijere, porodice, vašeg tela, zdravlja, vaših odnosa sa drugima.

Vredno i predano radite jer je ovaj trenutak savršen da se oslobodite svega za vas beskorisnog. Zapitajte se šta je to što vam je trn u oko, šta vam smeta, čini da se osećete loše, šta je to što vas boli, pogađa, koči u sopstvenom napretku, uspešnom i srećnom životu. Bilo da su to vaše trenutne misli, sećanja, obrasci ponašanja, predmeti koji vas okružuju, ljudi, neprijatne situacije koje se ponavljaju; menjajte, odbacujte i selektivno odabirajte samo ono što vama prija. Radite sve sa ciljem da vama bude bolje, da budete zadovoljni sobom , da volite sebe. Sumirajte svoj život u predhodnih devet godina, završavajte započeto, ali se ne preporučuje se da započinjite ništa novo, makar do oktobra. Veliki uspeh vas očekuje jedino na starom dobro razrađenom poslu. Kroz postejeću ljubav i stara prijateljstva, budite iskreni prema sebi i menjajte stara razmišljanja, postulate koji vam ništa dobro nisu donosili. Ako vam nisu do sada valjano služili, neće ni nadalje, budite prema sebi iskreni. Ovo nije godina za početke, tako da osobe koje uđu u vezu postoki mogućnost da veza ili kratko potraje ili da ne bude kvalitetna. Ove godine iskoristite da okončajte sve što je bilo loše pa makar to bio i vaš brak. U godini broja devet razvodi se lako prebole, prebrode i najčešće pozitivno utiču na vašu budućnost. Trgnite se i počnite sa menjenjem načina života, kako bi rasterećeni, pripremnjeni, laki i optimistični ušli u naredni ciklus. Srećan rad!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.