Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 6. oktobra 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 30. septembra do 6. oktobra - ova sedmica počinje rizično, a završava se predivno. Saznajte šta vas očekuje...

Nedeljna tarot prognoza do 6. oktobra 2019. godine - evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše Lovesensa.

U ponedeljak vlada tarot karta Mag, što znači da postoji rizik za manipulaciju u mnogim situacijama. Moguće da ćemo se nadati dobrim rezultatima na poslu, a ishod će biti potpuno drugačiji. Imaćete osećaj kao da vam svaka životna situacija izmiče kontroli. Ipak, važno je da ograničoite vrtreni temperament, jer igranje sa vatrom postaje vrlo rizično.

Utorak - tarot karta Obešeni otvara razna pitanja u našim životima. Ova karta podstiče nas da izađemo iz zone komfora i probijemo led na raznim poljima, bez obzira da li je u pitanju posao ili ljubaav. Očekuje vas period važnih odluka. Budite hrabri.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka moraju da budu oprezni do 23. oktobra 2019. godine - vladavina Vage je u punom sjaju!

Iako se često vodite intuicijom, položaj tarot karata za sredu predviđa da ćete imati manji kontakt sa svojim unutrašnjim glasom. Spremni ste da sledite snove, ali možda je bolje da krupne korake ostavite za neki drugi dan.

U četrtak vlada tarot karta Točak uspeha, što znači da ste odbacili strahove i neprijatna osećanja. Napokon ste spremni da rizikujete i uradite nešto za svoju budućnost. Ova karta sluti na uspeh i početak ostvarenja velikog sna.

U petak su vam i dalje naklonjene srećne zvezde i spremni ste da se borite za uspeh. Očekuje vas iznenadan susret sa osobom koja može postati vrlo značajna u vašem životu. Pokušajte da se opustite i relaksirate.

Horoskop - romantična jesen 2019. godine: saznajte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak ZodijakaHoroskop - romantična jesen 2019. godine: saznajte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak ZodijakaBlizance očekuju ozbiljne ljubavi, a Vage su prepuštene strastima i ljubavnim igrama...

Subota je u znaku karte Pustinjak, što znači da ćete želeti da se prepustite mirnoj avanturi. Mir vam donosi boravak u prirodi ili putovanje. Pružite sebi zadovoljstvo. Nepunite energetske baterije.

U nedelju u vama počinje da se budi unutrašnjo dete. Sunce vam donosi osmeh i zadovoljstvo, a vi počinjete da shvatate život kao predivnu igru koja vas iz dana u dan raduje. Ova nedelja počela je rizično, ali završava se tako što osećate apsolutnoi mir i radost.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.