Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 5. avgusta 2019. godine

Tarot tumačenje za nedelju od 29. jula do 5. avgusta - fokusirajte se na ono što želite i budite ponosni na sebe...

Nedeljna tarot prognoza do 5. avgusta 2019. godine - sudbinu kreiraju karta Papa i Đavo, piše Lovesensa.

Na početku smo nedelje koje će se pokazati kao sjajna za pojačavanje svesti i bolju komunikaciju. Merkur uskoro kreće direktno, a Crni Super mladi Mesec donosi posebnu čaroliju 1. avgusta 2019. godine.

Moguće je da ste osećali određenu tenziju u nekoliko prethodnih nedelja, ali sada je pravo veme da otklonite mentalne blokade i pronađemo pravi životni smer.

Ove dve tarot karte donose jasne poruke podrške, pokazuju šta da radimo i koje sledeće poteze da povučemo.

Ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2019. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop - mesečna astro prognoza za romantična dešavanja u avgustu 2019. godine!

Tarot karta Papa je peta karta u glavnoj arkani. Ona ukazuje na spiritualnost i moralne principe. Povezuje nas sa učiteljem u nama i daje ideju kako da se zaštitimo i okružimo sebe svetlom energijom.

Vraća nam se neverovatna vera i snaga. Sada je pravo vreme da naučite kako se boriti sa životnim teškoćama i proživeti razna iskustva. Otvorite dušu za nove životne lekcije, za nova saznanja. Budite spremni da učite i usavršavate se. Pokažite Univerzumu da ste spremni za transformaciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.