Ne propustite magiju: 12. decembar je dan velikih ČUDA

Dan velikih čuda - evo kakvu nas magija očekuje sutra, 12. decembra!

U četvrtak, 12. decembra 2019. godine, biće pun Mesec posebne snage. Takođe se naziva i "hladan mesec".

12. decembar će biti neobičan dan i razloga za to ima mnogo. Ovaj dan se naziva i danom čuda, jer otvara portal dvanaestice - portal čuda.

A sada pogledajmo šta ovaj dan čini tako posebnim, korak po korak.

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: očekuje nas jedan vrlo srećan period (26. decembar 2019.)Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: očekuje nas jedan vrlo srećan period (26. decembar 2019.)Horoskop - saznajte šta vašem znaku donosi moćno pomračenje Sunca i mladog Meseca u Jarcu!

1. On otvara kapije pomračenja

Kao što je ranije spomenuto, ovaj dan se smatra početkom zimskog pomračenja, jer će se prvo pomračenje (solarno) dogoditi na ovaj pun Mesec, 12. decembra.

Drugim rečima, ova noć ima ogromnu snagu, jer ovaj pun Mesec stvara energetski portal kroz koji će snage iz drugih dimenzija ući u naš svet. Ove sile igraće izuzetno važnu ulogu, menjajući našu sudbinu.

2. Poslednji pun Mesec decenije

Ovaj pun Mesec je poslednji pun Mesec ove decenije (2010-2019). Da li ste spremni da završite ovo poglavlje u svom životu i započnete novo?

3. Odnos: 12. dan 12. mesec 2019. godine, u kojem je zbir svih cifara takođe 12 (2 + 0 + 1 + 9 = 12)

Ovaj pun Mesec otvara portal dvanaestice. U pogledu numerologije, 12 nije samo broj koji se može podeliti sa 3. 12 je poseban broj koji ima moć.

  • 12 meseci u godini
  • 12 horoskopskih znakova
  • 12 glavnih bogova i boginja Olimpa
  • Izraelovo pleme (12)
  • 12 Herkulovih podviga
  • 12 čarobnih sati u danu
  • 12 čarobnih sati noći

Tako će ovaj pun Mesec biti zasićen snagom dvanaestice. 12 je broj ideala, mudrosti Univerzuma i ogromne moći. Veruje se da je 12 broj anđela i njihova snaga.

4. Obilna meteorska kiša

Na ovu čarobnu noć punog Meseca pada vrhunac Geminida - jedan od najmoćnijih meteorskih pljuskova. Njihova aktivnost počinje 4. decembra i završava se 17. decembra. Vrhunac se očekuje između 13. i 14. decembra.

DVE MANTRE KOJE ĆE VAM ULEPŠATI ŽIVOT U 2020. GODINI: ponavljajte ih svakog dana - privucite obilje i srećuDVE MANTRE KOJE ĆE VAM ULEPŠATI ŽIVOT U 2020. GODINI: ponavljajte ih svakog dana - privucite obilje i srećuPomoću ove dve mantre učinite da vam 2021. bude najuspešnija godina!

5. Lokacija zvezda: Venera, Saturn, Pluton

I poslednja, ali ne manje bitna stavka na našoj listi je poseban raspored zvezda u ovoj čarobnoj noći. Venera, Saturn i Pluton stvoriće neverovatno moćnu vezu koja će osloboditi ogromnu količinu astrološke energije u naš svet.

Ipak, kao što već znate, dan i noć 12. decembra biće prilično stresni. Ovo nije samo još jedan pun Mesec, i svi čekaju da se dogodi nešto veoma važno, a nadamo se samo dobrom. Kao što je ranije spomenuto, ovaj dan će biti "dan čuda" za ceo svet.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.