Napravite čarobnu vodu punog Meseca: alat koji menja sudbinu i ostvaruje snove

Mesečeva voda koja se priprema u noći punog Meseca stvara pravu čaroliju!

Evo kako da je napravite...

Ova voda se može se koristiti za čišćenje niskih vibracijskih energija i ravnotežu čakri. Posebno je moćna ako ste je punili energijom jedinstvenog punog Meseca tokom pomračenja!

Svaki pun Mjesec daje nevverojatnu priliku za žetvu snažne energije koju možete koristiti u mnogim područjima vašeg života. Izdašna energija punog Meseca može podstaknuti buduće manifestacije i ponovo energizovati vaše telo i duh. To se pomoću rituala može učiniti na mnogo različitih načina.

Rituali za blagostanje u noći punog MesecaRituali za blagostanje u noći punog MesecaTrik koji se primenjuju u noći punog Meseca donose poboljšanje i stabilnost na finansijskom planu i blagostanje u aš život...

Voda može sadržavati ogromne količine informacija, kao što se vidi iz poznatih istraživanja dr Masaru Emota. Japanski istraživač otkrio je da zamrznuta voda menja način izgleda na temelju reči koje čuje. Ako su reči pozitivne i pune ljubavi, voda se lepo i savršeno zamrzava, kada su reči loše i pune mržnje – izgleda kao da je sve slomljeno.

Ovo istraživanje proširio je nemački profesor Boris Koch, čiji je tim naučnika potvrdio da voda poseduje sećanje na svako biće ili predmet sa kojim je došla u kontakt.

Kao što možete videti, ovaj proces pravazilazi reči. Voda može apsorbirbovati energiju misli i namera, kao i različite astrološke događaje. Zato je punjenje vode tokom punog Meseca snažno; može vam postati alat koji menja život.

Pravljenje vode punog Meseca

Ako želite imati vodu koji apsorbuje informacije iz energije punog Meseca, proces je jednostavan. Ono što je najvažnije je vaša namera i vaša vlastita energija tokom ovog procesa.

I vaša vlastita energija će uticati na vodu, zato bi bilo dobro da pre toga meditirate, kako biste bili sigurni da su vaše misli pozitivne i čiste, a vaše energetsko polje uravnoteženo. Jednostavna meditacija ili vežba disanja mogu pomoći.

Izaberite posudu

Na dan punog Meseca, kada budete spremni i u dobrom stanju, uzmite staklenu posudu – flašu, čašu, bokal ili teglu. Staklo je jedan od najčišćih materijala za upotrebu jer ne sadrži otrovne hemikalije kao što je plastika. Budući da je to jasno, za razliku od drveta ili metala, energija će ići ravno u vodu umesto u samu posudu.

Napunite posudu po svom izboru sa onoliko filtrirane ili destilovane vode koliko želite. Punija posuda izgledaće bogatije, zato sledite intuiciju i ono što izgleda ispravno.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.