Na nebu je otvoren ZVEZDANI PORTAL do 25. maja: evo kako da privučete energiju napretka i ljubavi

Otvoren je zvezdani portal novih želja - evo kako da privučete čuda u svoj život!

Plejade predstavljaju rasejano zvezdano jato, a portal ovog zvezdanog polja biće otvoren na nebu od 16. do 24. maja, piše Lovesensa.

Kosmička kretanja imaju veliki uticaj na našu energiju, naročito ako ste senzitivni i vaši energetski tokovi su još uvek nestabilni.

Ovaj kosmički događaj podstiče nas da bolje razumemo zakone i granice Majke Prirode. Takođe, budi naš um i otvara ga za nova znanja i kreiranje svesti o sopstvenom unutrašnjem biću.

Očekuje nas 10 kiša zvezda padalica u 2020. godini: evo na koje datume morate zamisliti ŽELJUOčekuje nas 10 kiša zvezda padalica u 2020. godini: evo na koje datume morate zamisliti ŽELJUEvo kada će meteorske kiše biti vidljive u 2020. godini i kada treba da zamislimo želju!

Portal se otvara na kratak period, zato je važno iskoristiti energetski naboj koji zvezdani portal Plejada donosi.

Budite otvoreni za nove životne mogućnosti i kroz meditaciju ojačajte pozitivnu energiju. Budite spremni da osetite kako se razvijate, isceljujete dušu i telo i slobodno se prepuštate životnim promenama.

Plejade takođe nazivaju i Sedam Sestri na nebu, što ukazuje na veliku međusobnu povezanost ovih zvezda. Ovaj naziv je i simbol ljudske povezanosti - veza duša.

Zato je bitno da u ovom periodu, dok je otrvoren portal Plejada, očiatite energiju u svom domu i porodičnim odnosima i povećate moć empatije. Potrudite se da ojačate veze koje vaš život ispunjavaju prijatnim emocijama i pustite da osećanja zažive.

Egipatski horoskop: zvezde određuju koji duh vlada našim karakteromEgipatski horoskop: zvezde određuju koji duh vlada našim karakteromIako se astrologija oslanja na raspored i odnos planeta, stari Egipćani su verovali da zvezde određuju koji će duh vladati našim…

Otvaranje ovog portala može se protumačiti i kao znak Univerzuma da je vreme da se oslobodimo negativnog emotivnog prtljaga i otvorimo srce za nove lepote koje će zaceliti rane iz prošlosti.

Heal yourself, heal your soul!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

11/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.