Na nebu će se pojaviti čaroban mlad Mesec: ovaj ritual sa svećom privlači radost, ljubav i dobru energiju

Ritual za energetsko čišćenje u poslednjem lunarnom ciklusu u 2018. godini - evo kako iskoristiti pozitivan uticaj mladog Meseca u znaku Strelca!

Mlad Mesec 7. decembra 2018. godine predstavlja poslednji lunarni ciklus u 2018. godini, piše Lovesensa. Tokom njegovog uticaja treba da se podsetimo šta smo to za sebe uradili u ovoj godini, koji su naši propusti i za koliko smo koraka otišli ispred u odnosu na prethodnu godinu.

Ovaj mlad Mesec u znaku Strelca daje nam podsticaj da proslavimo sve što smo uradili za sebe u toku godine. Iako možda izgleda da niste dali sve od sebe, mlad Mesec podseća koliko vam je svako novo iskustvo pomoglo da se razvijete.

Sprečava negativnost, isceljuje i donosi smirenost: zapalite komadić smole i očistite kuću od loše energijeSprečava negativnost, isceljuje i donosi smirenost: zapalite komadić smole i očistite kuću od loše energijeSmola za energetsko čišćenje kuće - njen mirs donosi dobre vibracije!

Energija mlaog Meseca pomaže da se opustimo krajem godine i uživam u prazničnomm raspoloženju, a jedan jednostavan ritual u noći mladog Meseca daje šansu da privučemo pozitivne energetske vibracije za novi početak.

Za ritual vam je potrebno:

  • omiljeni alati za čišćenje prostora (eterična ulja, tamjan, žalfija...)
  • sveća (bele boje)
  • vaš omiljeni kristal (preporučuje se roze kvarc)

Ritual se izvodi u 9 koraka:

1. Uzmite omiljeni alat za energetsko čišćenje prostora i uz njegovu pomoć očistite auru i dom. Preporučuje se da zapaliite malo žalfije, bosiljka ili lovorovog lista i tako pročistite auru i dom od negativnih elemenata. Dok radite ovaj ritual izgovorite sledeću mantru:

- Čistim svoje telo i dušu. Moje srce, misli i energiju. Ispunjava me svetla energija, osećam se odmorno i slobodno. Živim život u apsolutnoj harmoniji.

Takođe, izgovorite:

- Čistim energetsko polje u svom životnom prostoru i privlačim energiju mira i ljubavi. Moj dom je zaštićen i siguran, i samo dobra energija može da vlada u njemu. Boravak u mom domu donosi mi osećanje mira.

2. Zapalite sveću i omiljeni kristal držite na srcu. udahnite duboko 10 puta i vizualizujte kako svetla energija ispunjava vaše telo i dušu.

3. Stavite kristal na čelo, na mesto gde se nalazi čakra treće oko i udahnite duboko 10 puta.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.