Mistični kamen zaštitnik: labradorit je kristal koji nas vodi u drugi svet i druge živote

Labradorit smiruje previše aktivan um i puni maštu energijom, donoseći nove ideje...

Boja: Sivkasta do crne sa plavim, žuta.

Izgled: Svih veličina, najčešće polirani: tamni dok ih ne zakači zrak svetlosti, onda se prelivaju plavo ili sevaju zlatno.

Žuti oblik je providan, uglavnom mali i kotrljan.

Učestalost: Lako dostupan.

Izvor: Italija, Grenland, Finska, Rusija, Kanada, Skandinavija.

Osobine: labradorit koji se preliva je visoko mističan kamen zaštitnik, donosilac svetlosti. Podiže svest i povezuje sa energijama univerzuma. Labradorit odbija neželjene energije iz aure i sprečava odliv energije.

Pravi barijeru za negativnu energiju koja se prospe tokom terapije. Može da vas odnese u drugi svet ili u druge zivote. Kao kamen ezoteričnog znanja, olakšava inicijaciju u misterije.

Labradorit uskladuje fizičko sa eteričnim telima i pristupa duhovnoj svrsi. Podiže svest i uzemljuje duhovne energije u fizičko telo. Ovaj kamen stimulise intuiciju i natčulni dar, uključujući i umetnost shvatanja "pravog momenta", donosi poruke iz nesvesnog uma na površinu i tako olakšava njihovo međusobno razumevanje.

Čudesni kristal koji privlači bogatstvo: citrin nas puni energijom i štiti auru...

Psihološki, labradorit otklanja strahove, nesigurnosti i natčulne ruševine od ranijih razočaranja, uključujući i ona koja su se desila u prethodnim životima. Jača veru u sebe i poverenje u univerzum. Otklanja projekcije drugih ljudi, uključujući i misaone formacije koje su se zakačile za auru.

Labradorit smiruje previše aktivan um i puni maštu energijom, donoseći nove ideje. Analiza i racionalnost su usklađeni sa unutrašnjim vidom. Labradorit donosi kontemplaciju i introspekciju. Ukršta intelektualnu misao sa intuitivnom mudrošću, odlično razgrađue iluzije sežući do korena problema i pokazujući pravu nameru na misli i dela. Ovaj kamen izvlači potisnuta sećanja iz prošlosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.