Magija pomračenog Sunca može doneti sreću u ljubavi: večeras uradite ovaj čaroban RITUAL

Pomračenje Sunca - magičan ritual za privlačenje ljubavi!

Totalno pomračenje Sunca i pojava mladog Meseca dogodiće se 2. jula 2019. godine, piše Lovesensa.

Prema verovanju kada se ukrste moćne energije Sunca i Meseca pojačava se intuicija, lakše se ostvaruju želje i prati nas moćna pokretačka energija. Zato mnogi primenjuju ritual za ostvarenje želja, jačanje ljubavi prema sebi i realizovanje planova.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 7. jula 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 7. jula 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 1. do 7. jula - ovu magičnu energiju morate dobro iskoristiti...

Veruje se da ovaj magičan ritual za vreme pomračenja Sunca ima neverovatnu moć koja će pomoći da ojačamo, zamenimo negativna uverenja pozitivnim i budemo spremni da ostvarimo u životu ono o čemu smo maštali.

Napravite svežanj biljaka sa opuštajućim mirisom (lavanda, žalfija, kleka, ruzmarin). Otvorite u kući sva vrata i najmanje jedan prozor, a zatim zapalite u metalnoj posudi svežanj biljaka i prođite sa njim svaku prostoriju izgovarajući reči: "Čistim svoj dom sa svetlom energijom ljubavi!"

Sedite u položaj za meditaciju, duboko dišite i u ruci držite roze kvarc (kamen ljubavi). Svu svoju energiju usmerite ka srčanoj čakri i razmišljajte o stvarima koje volite kod sebe (o svojim vrlinama, poduhvatima, dobrim odlukama, lepim manirima...).

Zamislite kako vas okružuje prelepa svetlost i izgovorite sledeće reči:

"Univerzum mi šalje ljubav u izobilju.
Ljubav je u meni.
Zahvaljujem se na ljubavi koju svakog dana osećam.
U svom srcu, telu i duši živi bezgranična ljubav.
Spremna sam za novo životno poglavlje.
Zaštiti me kako bih videla pravi put,
Podari mi svest kako bih shvatila gde grešim.
Mogu da uradim sve što želim,
Moja duša je otvorena,
Imam važnu ulogu u Univerzumu,
Zaštićena sam i gajim duboku ljubav.
Otvorena sam za ljubav,
Sada i zauvek!

Horoskop - danas se pripremite za totalno solarno pomračenje: nekoga očekuje bogatstvo, a nekoga vrlo loša karma (2. jul 2019.)Horoskop - danas se pripremite za totalno solarno pomračenje: nekoga očekuje bogatstvo, a nekoga vrlo loša karma (2. jul 2019.)Astro prognoza za pomračenje Sunca - horoskop predviđa rizičan period prepun iskušenja!

Otvorite oči i uživajte u magiji koje donosi solarno pomračenje!

Ljubav prema sebi je pokretačka snaga. Kada zavolite sebe, uspećete potpuno da volite i druge. Svakog dana se podsećajte koliko ste vredni, činite dobra dela i pustite da ljubav u vama raste.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.