Magični prenit: kamen bezuslovne ljubavi koji će nam pokazati stazu duhovnosti

Prenit je kamen koji pojačava proces vizuelizacije i uspostavlja kontakt sa višim ja. Ovaj kamen omogućava da uvek budemo spremni - bez obzira na sve!

Boja: zelena, žuta, bela, smeđa

Izgled: balončići u matriksu, mali i do srednje komadi

Učestalost: lako dostupan u specializovanim radnjama

Izvor: Južna Afrika

Osobine: Smireni prenit je kamen bezuslovne ljubavi i kristal koji isceljuje iscelitelja. Pojačava proces vizualizacije i uvodi u duboku meditaciju, u kojoj se uspostavlja kontakt sa višim ja. Kada meditirate sa ovim kristalom, dolazite u kontakt sa energetskom rešetkom univerzuma. Kažu da povezuje sa arhanđelom Rafailom i sa ostalim duhovnim i vanzemaljskim bićima. Prenit pojačava predviđanje i unutrašnje znanje. To je kamen koji vam omogučava da uvek budete spremni, bez obzira na sve.

Mistični kamen zaštitnik: labradorit je kristal koji nas vodi u drugi svet i druge živote...

Pošto se priključuje na božanske energije, prenit pojačava predviđanje i pokazuje stazu za nastavak duhovnog uzrastanja. Ovaj kristal zatvara polje aure u zaštitni oklop od božanske energije. Ovo je kamen koristan za kristalnu rešetku, zato što umiruje okolinu i donosi mir i zaštitu. Ovo je odličan kamen da se postavi u bašti, a prenit pomaž i da svoj dom preobrazite u isceliteljsko svetilište za sebe. Ovaj kamen podučava kako da budemo u harmoniji sa prirodom i sa elementarnim silama, oživljavajući i obnavljajući svoje okruženje.

Odlican feng šui kamen, prenit je koristan za "lečenje haosa" , pomaze vam da se rastanete sa imovinom koja vam više nije potrebna, a pomaže vam da ispravno organizujete ono sto vam ostaje. Pomaže onima koji gomilaju stvari ili ljubav zbog unutrašnjeg nedostatka. Ovo može da potiče iz prethodnih života, iz iskustva oduzimanja imovine i siromaštva ili nedostatka ljubavi. Uz pomoć prenita, vera u univerzum se obnavlja i duša opet veruje u božansku manifestaciju.

Psihološki, prenit ublažava noćne more, fobije i duboke strahove, pa otkriva i isceljuje nezdravosti koje izazivaju. Dobar je za hiperaktivnu decu i za karmičke uzroke koji su u korenu tog stanja.

Feng šui saveti: kristalna kugla za sreću i harmoniju u vašem domu...

Lečenje: prenit je koristan za dijagnostifikovanje, pošto seže do korena uzroka. Leči bubrege i bešiku, ramena, grudi i pluća. Deluje na giht i bolest krvi, obnavlja vezivno tkivo u telu i može da stabiliše maligna stanja.

Položaj: držati ga kako odgovara. Za proricanje, vizualizaciju i vođstvo, staviti na treće oko.

Izvor: Enciklopedija kristala

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.