Magičan ritual sa čašom vode: veruje se da rešava ljubavne i novčane probleme

Pred spavanje uradite ovo sa čašom vode - ritual koji pokreće energiju dobrih namera!

Voda ima neverovatnu energetsku moć - ima sposobnost da odnese negativnu energiju i pročisti energetski tok, piše Lovesensa. Predstavljamo vam moćan ritual sa čašom vode za rešenje dilema i ispunjenje želja.

Ovaj ritual se najčešće primenjuje ako ne možete da pronađete važne odgovore i rešenja, ako se suočavate sa teškom dilemom, ako osećate da gubite balans ili ako želite da privučete davno neostvarenu želju.

Važno je da ritual izvodite pred spavanje, osim kada želite da ga primenite za vraćanje emotivne ravnoteže - tada se koristi u trenutku kada je ravnoteža narušena.

Prvo formulišite svoj problem, ali bez detalja i okolišanja. Na primer, ako imate problem sa finansijama to definišite na sledeći način - "Nemam dovoljno novca" ili ako imate problem sa partnerom, recoite "Često se svađam sa partnerom."

Čudesan ritual za više samopouzdanja: kako da napravite magičnu teglu komplimenataČudesan ritual za više samopouzdanja: kako da napravite magičnu teglu komplimenataTegla komplimenata - probajte čudesan ritual za više samopouzdanja i vere u svoje kvalitete!

Nakon formulacije problema, uzmite jedan list papira i zapšišite svoj problem i važan zadatak/obavezu koja je vezana za taj problem.

Zatim sipajte čašu vode i u nju dodajte nekoliko kapi limunovog soka. Popijte napitak do pola čaše, a dok pijete razmišljajte o problemu i zadatku koji ste napisali na papiru. Preostalu polovinu napitka prekrijte listom papira i ostavite pored kreveta. Ujutru popijte ostatak napitka i u sebi ponavljajte "Hvala".

Voda je neverovatni skupljač energije, pa dok pijete vodu i razmišljate o problemu, na vodu prebacujete negativne energetske vibracije koje kod vas izaziva teskoba zbog ovog problema. Sa druge strane, na ovaj način utičete na svoju podsvest i kreirate jasnu nameru za rešenje problema.

Ovo je ritualna radnja kojom se obraćate svojoj podsvesti - upravo joj se energija namere obraća i podsvesti šalje zahtev: pronađi rešenje, a zatim reši problem.

MAGIČAN RITUAL DOK TRAJE MLAD MESEC: evo kako da privučete sreću i blagostanjeMAGIČAN RITUAL DOK TRAJE MLAD MESEC: evo kako da privučete sreću i blagostanjeMlad Mesec šalje moćnu energiju, a evo kako da je iskoristite uz pomoć magičnog rituala!

Zato je noćni deo rituala zahtev za rešenje, a jutarnji deo podrazumeva rešenje i najavljuje da ste spremni da prihvatite razrešenje situacije. Izgovaranje reči "hvala" pokazujete Univerzumu zahvalnost i da ste spremni da prihvatite svaku odluku i primenite rešenje.

Ritual se izvodi pred spavanje kako bi efikasnije uticao na našu podsvest. Tokom spavanja smo u apsolutnoj tišini i naša podsvest se odmara od buke i tada možemo najbolje prihvatiti i aktivirati energiju namere.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.