ŠTA DANAS DONOSI MAGIČAN NIZ BROJEVA 1-1-1: ako uradite ovih 5 stvari, svemir će vam ispuniti želje (1.1.2021.)

Danas magičan niz brojeva 1-1-1 donosi veliku radost!

Uradite ovih 5 stvari i svemir će vam ispuniti najlepše želje...

Svaki niz brojeva u numerologiji i spiritualizmu poseduje određeno značenja, pa je zato današnji dan 1.1. 2021. godine tako magičan i donosi sasvim jednistvenu i svetlu energiju, piše Lovesensa.

Danas nas prati energija posebnog niza brojeva 1-1-1 koji se još naziva i anđeoski niz brojeva. Kada se pojavi ovaj niz brojeva, to znači da nas sila Univerzuma štiti i otvara za nas vrata velikih mogućnosti.

Postoji verovanje da kada se pojave ovi brojevi, dolazi do velikog spiritualnog buđenja. Broj 1 je vrlo moćan broj, a kada se pojavi niz od tri jedinice, to znači da ste trenutno na značajnom duhovnom putovanju.

Svakog dana izgovorite ovu rečenicu i očekuje vas predivan život: MANTRE koje brišu negativnu energiju i privlače dobroSvakog dana izgovorite ovu rečenicu i očekuje vas predivan život: MANTRE koje brišu negativnu energiju i privlače dobro47 mantri za srećniji i jednostavniji život - svakog dana izgovorite po jednu!

Kroz ovaj niz brojeva Univerzum šalje jasnu poruku da je uvek uz nas, da nas štiti i pomaže da ostvarimo snove. Veruje se da 1-1-1 donosi veliku sreću i šanse koje treba iskoristiti maksimalno.

Postoji 5 različitih rituala koji donose ispunjenje želja na dan u kojem vlada niz 1-1-1:

1. Borite se za svoje snove

Ovaj niz brojeva nas podseća da svakodnevno, a danas posebno, treba da razmišljamo o svojim snovima. Zatvorite oči i zamislite da su se već ostvarili, zapamtite kako se osećate tokom ove meditacije i verujte da je sve što želite moguće. Na ovaj način odbacujete negativne misli i motivišete sebe da uradite nešto važno i veliko u životu.

2. Vežbajte intuciiju

Na svakom životnom putu pojavljuju se znakovi. Ako ste na dobrom životnom skretanju, Univerzum će vam poslati znak da je sve u redu. Jačajte intuiciju i danas posebno obratite pažnju na simbole i znakove oko sebe.

3. Ritual sa kristalima

Postoji verovanje da na današnji dan treba da pronađete svoj srećni kristal i da zamislite želju dok ga držite u ruci. Kristal stavite pored kreveta kako biste imali lepše snove. Preporučuju se sledeći kristali: celestin, angelit, fluorit, mlečni kvarc, rozi kvarc, kijanit, selenit i anđeoski fantom kvarc.

TEST - da li vas kroz život prati negativna karma: izaberite jednu sliku i saznajte kako da je poboljšate

4. Očekuju vas dobre promene u karijeri

Niz brojeva 1-1-1 nagoveštava uspeh i dobre vesti, a ovo se odnosi naročito na one koji su trenutno nezadovoljni svojim poslom. Pred vama se otvaraju vrata raznih mogućnosti. Oslobodite se straha od promene i krenite putem uspeha.

5. Zavoli sebe

Ako želimo ispunjen život, onda moramo više brinutoi o seb, svojim potrebama, željama i stanju svoje duše. Danas se opustite, odmorite i uradite nešto što ste odavbno želieli. Dozvolite da vas ispuni pozitivna energija i zavolite sebe. Zaljubirte se u svoju dušu, jer će tek tako pokazati svoju najdivniju lepotu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.