Kristalima do poslovnog uspeha

Privlačenje obilja i bogatstva, donošenje pravih poslovnih odluka, napredovanje u karijeri... Ovi kristali su prosto stvoreni da vam omoguće ostvarenje vaših želja... ali i da vam pokažu na vaš životni put, na kome ćete sa ljubavlju raditi.

Čađavi kvarc


Čuvar od svih oblika loše sreće. Zbog toga je tradicionalno pravljen u obliku krsta i postavljan na zid iznad kreveta kako bi odagnao zlo. Tradicionalno se koristi za privlačenje bogatstva i poslovni uspeh.

Čađavi kvarc je odličan za nežno obnavljanje energije i optimizma nakon perioda bolesti ili depresije. Oslabiće sve energetske blokade u rukama, nadbubrežnoj žlezdi, pankreasu i bubrezima. Takođe, pomaže kod problema sa kamenjem u bubrezima. Smanjuje anksioznost, oslobađa od psiho-seksualnih blokada i pomaže kod insomnije. Ovaj kamen otvara vašu kundalini energiju ukoliko ste vrlo umorni, pod stresom, nervno napeti i duhovno ispražnjeni. Koristite ga da usmerite direktnu sunčevu svetlost sa krunske čakre na vaše telo.

Čađavi kvarc štiti dom sa okućnicom i posao. Čuva od krađe i sudara automobilom.

Ovo je dobar kamen za sprečavanje noćnih mora kod dece i smanjenje straha od mraka. Ublažava bolove kod starijih životinja, štiti noćne životinje.

Peridot

Peridot je forma olivina. Nalazi se u meteorima i duboko u stenama koje se na površinu izbacuju vulkanskom aktivnošću.

Na njega su mnoge drevne kulture, uključujući i drevne Egipćane, gledale kao na čudnovati kamen. Zajedno sa zlatnim topazom, peridot se može naći na Zmijskom ostrvu, ostrvu sa mnogo zmija u Crvenom moru. Opet kao i za zlatni topaz, za peridot se verovalo da je vidljiv jedino kada prođe mrak. Za kristale olivina kaže se da su suze vulkanske havajske boginje Pele.

Kao sveopšti lek, peridot će olakšati temperaturu kod groznice, kao i probleme sa žuči. Delotvoran je u slučajevima ujeda insekata, otoka, astme i alergijskih reakcija. Pomaže u lečenju problema s grudima, srcem i plućima. Koristite peridot da ispunite misli, telo i duh osećajem mira i blagostanja. On će postaviti štit oko vaše aure. Podiže raspoloženje i usmerava vas na pozitivno gledanje na stvari.

Mali kristali peridota će privući novac i bogatstvo u vaš dom. Peridot u vašoj torbi ili uz vaš mobilni telefon će odvratiti džeparoše i pljačkaše. Na poslu, peridot može da bude koristan za poslove koji uključuju direktnu prodaju ili konverziju novca.

Peridot pomaže deci da obnove razrušena priljateljstva i imaju manje straha od pritisaka vršnjaka. On će umiriti uznemirenu i hiperaktivnu životinju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.