Kristalima do osmeha

Kristali koji pomažu kod depresije i melanholije.

Zaboravite na brige i zakoračite hrabro u novi dan. Nemojte da mislite šta bi sve loše moglo da se dogodi, mislite pozitivno i sa radošću dočekajte ono što vam život donosi. Kristali vam mogu pomoći da postupno otklonite depresiju, tugu i melanholiju.

tigrovo_okoTigrovo oko

Tigrovo oko povezuje se sa tigrom, kraljem zveri u istočnjačkim mitovima. U Japanu se za tigra verovalo da živi hiljadu godina. Rimski vojnici nosili su tigrovo oko kako bi u bitkama bili hrabri.

Tigrovo oko daje energiju slaboj i iscrpljenoj osobi. Ublažava depresiju i podiže raspoloženje. Smanjuje želju za obilnom hranom, alkoholom, cigaretama ili drugim stimulantima. Pomaže procesu varenja, smanjuje modrice kao i probleme sa stomakom i žuči. Greje reumatske zglobove ili kosti. Iznad svega, tigrovo oko podstiče balansiranje zdravlja, detoksikaciju. Pomaže kod oboljenja jetre, astme, migrene i ubrzava zarastanje slomljenih kostiju.

Donosi sreću i novac i kao takav pomaže potencijalnim kupoholičarima da budu razumni i realni kada je reč o finansijama. Pomaže onima koji trguju akcijama, kao i onima koji se bave nekretninama, bankarima, i koji rade sa osiguranjima.

Tigrovo oko privlači uspeh mlađoj osobi, naročito starijim tinejdžerima, pomažući joj da se ne obeshrabri u prisustvu konkurencije. Pomaže da se kod dece razviju kompjuterske sposobnosti, kao i sposobnosti za poslovanje, koje će doneti finansijsku sigurnost. Uklanja tvrdoglavost i bes kod male dece.

Tigrovo oko je efektno u slučaju da domaći ljubimci, kojima se previše popuštalo, ne postanu domaći tirani.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlakom vodom oko 5 minuta, a  zatim se puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: bik, rak, strelac
Čakra na koju se stavlja: solarni pleksus

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.