Kristali za radostan dan

Zaboravite na brige i hrabro zakoračite u novi dan. Nemojte da mislite na to šta bi sve loše moglo da se dogodi, mislite pozitivno i sa radošću dočekajte ono što vam život donosi.

Kristali vam mogu pomoći da postupno otklonite depresiju, tugu i melanholiju.

Tigrovo oko

Tigrovo oko povezuje se sa tigrom, kraljem zveri u istočnjačkim mitovima. U Japanu se za tigra verovalo da živi hiljadu godina. Rimski vojnici nosili su tigrovo oko kako bi u bitkama bili hrabri. Tradicionalno je nošen kao talisman protiv uroka i kletvi. Pomaže u slučajevima paranoje i drugih duševnih poremećaja.

Tigrovo oko daje energiju slaboj i iscrpljenoj osobi. Ublažava depresiju i podiže raspoloženje. Smanjuje želju za obilnom hranom, alkoholom, cigaretama ili drugim stimulansima. Pomaže u procesu varenja, smanjuje modrice i probleme sa stomakom i žuči. Greje reumatske zglobove i ubrzava zarastanje slomljenih kostiju. Iznad svega, tigrovo oko podstiče balansiranje zdravlja, tj. detoksikaciju. Pomaže kod problema sa jetrom, migrenom i poboljšava noćni vid.

Donosi sreću i novac i kao takav pomaže potencijalnim kupoholičarima da budu razumni i realni kada je reč o finansijama. Pomaže bankarima, onima koji se bave nekretninama, trguju akcijama i rade sa osiguranjima.

Tigrovo oko privlači uspeh mlađim osobama, naročito starijim tinejdžerima, pomažući im da se ne obeshrabre u prisustvu konkurencije. Pomaže da se kod dece razviju kompjuterske sposobnosti, kao i sposobnosti za poslovanje koje će doneti finansijsku sigurnost. Uklanja tvrdoglavost i bes kod dece.

Tigrovo oko je efektno u vaspitanju kućnih ljubimaca i pomaže da oni budu pitomi, tj. da ne postanu domaći tirani. Treba ga koristiti kako bi se u divljini, ali i u zoološkim vrtovima, sačuvali tigrovi i druge velike životinje iz porodice mačaka.

Održavanje kristala: čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim se puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: Bik, Rak, Strelac.

Čakre na koje se stavlja: solarni pleksus.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.