Kristali za privlačenje srodnih duša

Postoje kristali koji svojim savršenim vibracijama pronalaze i privlače srodne duše. Nabavite ih i prepustite se njihovom izboru.

Jaspis leopard

Kao šamanski kamen jaspis leopard povezan je sa mudrošću. Kristal je nošen kao ogrlica za putovanje na onaj svet.

Jaspis leopard je kamen regeneracije: može da vam pomogne da izgledate i da se osećate mlađima i sa više energije ukoliko ga nosite sa sobom. Koristan je za sve probleme koje imate sa kožom naročito sa virusnim infekcijama. Pomaže u borbi protiv infekcija i ubrzava zarastanje rana nastalih ujedima životinja i insekata.

Ubrzava emocionalni oporavak nakon trauma ili nervnih slomova. Pomaže kod upale mišića, tkiva i nerava, pomaže obolelima od Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i išijasa.

Jaspis leopard vam donosi ono što vam je zaista potrebno, a ne ono što mislite da vam je potrebno. Ovaj kamen služi da se ponovo zapali ljubav koja je zakopana iza domaćih obaveza, karijere ili finansijskih problema. Pomaže vam da pronađete srodnu dušu.

Jaspis leopard pojačava veze između životinja i dece; kupite ga kada prvi put krenete da tražite kućnog ljubimca.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, zatim puni na suncu nekoliko sati.
Astrološki znaci: ovan, lav.
Čakra na koju se stavlja: srčana.

Jaspis zmijska koža

Za jaspis zmijsku kožu se verovalo da uklanja zle duhove i štiti od ujeda zmija i paukova. Kaže se da štiti i ima umirujuće dejstvo stvarajući tako stabilnost i sigurnost. Za ovaj kamen takođe se govori da balansira psihička, emocionalna i intelektualna stanja. Jaspis privlači ono što je potrebno, a ne ono što osoba želi. Odličan je za privlačenje srodne duše. Dobar je za one kojima je potrebno da razviju organizacione sposobnosti. Pomaže da stanja depresije i stresa budu prevaziđena. Jaspis zmijska koža je kamen za opuštanje. U fizičkom svetu jaspis je koristan kod problema sa jetrom, krvi, varenjem i žuči. Balansira jin i jang energiju. Pojačava čulo mirisa i opušta nerve. Pomaže kod upale mišića i nerava, poboljšava imuni sistem i čisti toksine iz tela.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, zatim puni na suncu nekoliko sati.
Astrološki znaci: ovan, lav.
Čakra na koju se stavlja: krunska.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.