Kristali za ljubav

Ljubav iz dana u dan može menjati naša srca i misli, može nam bežati i izmicati, a može u naš prostor privlačiti susrete obojene osmesima i rečima, ukrašene snagom emocija i nezaboravne… Drago kamenje kao veza sa vasionom, sa zemljom pre vremena, može svojim moćnim frekvencijama da joj pokaže pravi put do nas...

"Bez obzira na to da li ste vernik, agnostik ili ateista - kroz život se ne ide bez tri stvari - a to su ljubav, vera i nada", kaže Jelena Popović, arhitekta ali i dizajner nakita, stručnjak za kristale, poznavalac njihovih moći i nežni šaptač njihovih dejstava. "I za ljubav treba biti spreman, treba napraviti prostor i prizvati je da dođe", govori okružena kristalima, brojanicama, u svojoj radnji na Slaviji, koja je retki kutak razmene znanja, emocija i podrške.

"Brojanice su idealne za kristaloterapiju jer je drago kamenje konstantno u dodiru sa telom. Ako je moguće, treba ih nositi na levoj ruci, jer je to strana srca gde primamo blagodeti kristala. Za ljubav je dobro da određeni kristali pojačaju naše dobre strane, da probude sakralnu čakru i uspavana čula. A ostalo je na vama", kaže Jelena kroz osmeh. Njene brojanice su spoj tradicije, duhovnosti, kristaloterapije i meditacije i svaka je jedinstvena i neponovljiva.

Za parove Jelena nudi poseban tretman - astrolog koji svakog četvrtka daje besplatne savete povodom izrade brojanica i nakita prema natalnim kartama sa revidijalnim merama kristaloterapije - može da uradi uporedni horoskop, gde će se naznačiti kojim kristalima treba da se pojačaju slabe tačke kod parova i naglase jake, a Jelena onda izrađuje brojanice po želji.

"Nekome deluje odmah, nekome za nekoliko dana - ali svakako svima pomogne i svi se vremenom vrate po još što za sebe, svoje najmilije ili po originalan poklon za svaku priliku", kaže Jelena. "Nošenje dragog kamenja se preporučuje u kristaloterapiji da bi osoba bila vesela i čila, da bi privukla ljubav i da bi bila puna ljubavi. Ali najvažnije je da se opustite se i uživate - nasmešite se i delite ljubav, pomozite koliko možete i shvatite da je život samo jedan."

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.