Kristali za lepu i laku trudnoću

Po tradicionalnom kristaloterapeutskom učenju, neki kristali pružaju naročitu zaštitu trudnici i plodu.

Ima li lepšeg osećanja od toga da postaneš roditelj. Posebno lepo osećanje imaju trudnice dok su u „blagoslovenom“ stanju. Uzvišena je stvar pomoći im da im trudnoća bude laka i lepa. Po tradicionalnom kristaloterapeutskom učenju ovi kristali pružaju zaštitu trudnici i plodu.

Koral crveni

Stari Grci su verovali da je koral nastao od odsečene glave Meduze. Ispolirani koral može da sija prozračnom lepotom i često se upotrebljava u izradi nakita.

Ovo je prvenstveno kamen ženske plodnosti. Po predanju štiti trudnicu i plod od infekcija, problema krvi i crne magije, i olakšava porođaj. On takođe olakšava menstrualne tegobe i pomaže da se reguliše mesečni ciklus. Kod starijih žena koral zagreva kosti i zglobove i pomaže kod zarastanja rana i kostiju. Sprečava depresiju i melanholiju, štiti od infekcija, oboljenja krvi i crne magije.

Koral donosi sreću domu. Ovo je kamen za sve koji rade u ili blizu vode, donoseći im sreću i štiteći ih od povreda.  Deca ga tradicionalno nose kako bi se sprečili padovi. Dobar je kao amajlija protiv nesreća, naročito u ranom detinjstvu i kada se deca nalaze blizu vode. Koristi se u zvečkama kako bi se olakšali bolovi od rasta zuba kod beba.

Održavanje kristala: Čisti se i puni dva puta mesečno preko noći, u staklenoj posudi sa gorskim kristalom.

Astrološki znaci: Škorpija.

Čakra na koju se stavlja: korenska.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.