Kristali za jačanje životne energije

Ukoliko vaš lični energetski sistem funkcioniše kako treba, telo će isceljivati samo sebe. Kristalima možemo da pomognemo telu da to i ostvari.

Sve oko nas i u nama je energija. Život je energija. Čovek je mreža energija. Da bismo uspešno funkcionisali u životu neophodno je da naše „baterije“ uvek budu pune. Ukoliko vaš lični energetski sistem funkcioniše kako treba, telo će isceljivati samo sebe. Sposobnost tela da održava svoje zdravlje i savladava bolest, predstavlja jedno od najvećih čuda prirode. Pomozimo našem telu da to ostvari.

Serpentin

Serpentin je dobio ime zato što podseća na kožu zmije (neke vrste su ljuskaste) i zato je postojala asocijacija da štiti od zmija i drugih otrovnih životinja. Bio je sveti kamen drevne boginje zmije: na primer egipatska boginja Wadjet bila je oslikavana kao krilata kobra sa krunom, koja izbacuje otrov na bilo koga ko želi da naudi faraonu.

Serpentin usmerava svoju energiju u koren svih problema ili bolesti, čak i kada se ne zna za bolest i probleme. Serpentin uklanja toksine i smanjuje umor i bolesti koje uzrokuju nedostatak energije ili slabost mišića. Umiruje nerve i ublažava ujede, ubode, ekceme i druge poremećaje kože. Takođe balansira hormone i promenu raspoloženja. Jača životnu snagu i energiju.

Serpentin će pojačati vaše samopouzdanje i naučiti vas da verujete svojoj intuiciji u situacijama gde nemate jasne informacije ili kada drugi žele da vas prevare. On štiti od zlih jezika i skandala.

Serpentin ohrabruje decu da prevaziđu strahove od insekata, zmija i guštera. Pomaže životinjama sa problemima na koži, kao i da se reše buva i krpelja.

Održavanje kristala: čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa kamenčićima gorskog kristala (ostaviti preko noći).

Astrološki znaci: vaga, strelac.

Čakre na koje se stavlja: korenska, grlena.

Aventurin zeleni


Poznat je kao kockarski kamen jer donosi sreću. Zeleni aventurin često je stavljan u vrećice kako bi sreća ili novac bili prizvani.

Zeleni aventurin je dobar za oči; pojačava psihičku oštrinu i takođe pojačava mentalnu percepciju i sposobnost da se razluči šta je relevantno a šta ne. Umiruje anksioznost, napade panike i nepravilne srčane ritmove. Aventurin zeleni je kamen plodnosti i olakšava urinarne probleme.

Aventurin pomaže da budu sprečene nesreće nastale u brzini ili prilikom nepažnje. Povećava poslovne mogućnosti tako što vam daje veru u vaše sopstvene talente. Takođe, štiti auru od psihičkih/psiholoških napada i iscrpljivanja koje čine emocionalni „vampiri“, koji se hrane vašom energijom. Snažno štiti od geopatogenih zračenja, apsorbuje elektromagnetni smog i štiti od svih štetnih zračenja.

Aventurin pomaže deci da se ozbiljnije posvete školskim obavezama i pisanju. Dobar je za nespretne životinje koje žive u zatvorenom i ograđenom prostoru.

Aventurin može da pomogne da se dobiju odgovori ili vidi u budućnost. Takođe pojačava vidovitost.

Održavanje kristala: čisti se pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, dva puta mesečno, a zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: rak, vodolija.

Čakra na koju se stavlja: srčana.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.