Kristali štite od štetnih zračenja

Duža izloženost uticaju štetnih zračenja remeti energetsku strukturu našeg tela i dolazi do pojave brojnih bolesti pa čak i do smrti. Predstavljamo vam tri izuzetna kristala zaštitnika.

Savremenim načinom života u uslovima industrijskog i informatičkog društva, čovek je okružen mnoštvom štetnih zračenja prirodnog i veštačkog porekla. Duža izloženost uticaju štetnih zračenja remeti energetsku strukturu našeg tela i dolazi do pojave brojnih bolesti pa čak i do smrti. Kristali veoma efikasno štite od štetnih zračenja u životnom i radnom prostoru, kao i u automobilu. Predstavljamo vam tri izuzetna kristala zaštitnika.

Aventurin zeleni

Poznat je kao kockarski kamen jer donosi sreću. Zeleni aventurin je često stavljan u vrećice kako bi bila prizvana sreća ili novac.

Zeleni aventurin je dobar za oči; pojačava psihičku oštrinu i takođe pojačava mentalnu percepciju i sposobnost da se razluči šta je relevantno a šta ne. Umiruje anksioznost, napade panike i nepravilne srčane ritmove. Aventurin zeleni je kamen plodnosti i olakšava urinarne probleme.

Aventurin pomaže da budu sprečene nesreće nastale u brzini ili prilikom nepažnje. Povećava poslovne mogućnosti tako što vam daje veru u vaše sopstvene talente. Aventurin štiti auru od psihičkih/psiholoških napada i iscrpljivanja koje čine emocionalni vampiri.

Odličan je zaštitnik od geopatogenih zračenja, apsorbuje elektromagnetni smog, a posebno je dobar u zaštiti od štetnog zračenja mobilnih telefona.

Aventurin pomaže deci da se ozbiljnije posvete školskim obavezama i pisanju. Dobar je za nespretne životinje koje žive u zatvorenom i ograđenom prostoru.

Aventurin može da pomogne da odgovori budu dobijeni ili da se vidi u budućnost. Takođe pojačava vidovitost.

Održavanje kristala: Čisti se pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, dva puta mesečno, a zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: rak, vodolija.
Čakra na koju se stavlja: srčana.

Turmalin crni

Turmalin je piezoelektričan kamen, što znači da izaziva struju pod pritiskom, i piroelektičnan, što znači da stvara elektricitet sa toplotom. Holanđani ga nazivaju „uklanjačem pepela“ jer prilikom zagrevanja on privlači pepeo iz cevi. Turmalin ima jak pozitivan uticaj na biljke, terajući parazite sa njih i zakopan u zemlju utiče na brži rast biljaka.

Turmalin uzemljuje duhovnu energiju, balansira čakre, meridijane i tela Aure i formira zaštitni omotač. Tradicionalno se koristi u vremenima nevolja i usmerava na pravac koji bi trebalo da se zauzme.

Moćan je mentalni iscelitelj, pravi ravnotežu između leve i desne hemisfere mozga, transformiše negativne šeme ponašanja i mišljenja u pozitivne. Turmalin pomaže da razumete sami sebe i druge, vodeći vas duboko u vaše unutrašnje biće, promoviše samopouzdanje i umanjuje strah. Privlači inspiraciju, saosećanje, toleranciju i prosperitet.

Štiti od zračenja mobilnih telefona, elektromagnetnog smoga, radijacije, natčulnih napada, crne magije, uroka, vradžbina i negativnih energija svih vrsta.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlakom vodom oko 5 minuta, a zatim se puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znak: jarac.
Čakra na koju se stavlja: zemaljska.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

09/05/2011 Vesna Stefanovic
Danas samdobila paket sa 8 kompleta kristala koje sam narucila. Interesuje me, jer nigde u prospektu ne pise koliko dugo se drze kristali na cakrama ili na delu tela koje se tretira kristalima? Da li postiji vremensko ogranicenje za setove kristala kojima se tretira oboleli organ ili koliko dugo mozemo nositi sa sobom setove koji su napravljeni za zodijacke znake? Nadam se da mi mozete pomoci.