Kamen intuitivnih moći: fluorit nam donosi informacije iz podsvesti

Fluorit snažno podstiče nepristrasnost bez predrasuda, a kako stimuliše krunsku čakru, puni auru energijom i dovodi intelekt u harmoniju sa duhom.

Boja: prozirna, bela, zelena, purpurno zuta, smeđa.

Izgled: providan, kubični ili osmougaoni kristali, svih veličina.

Učestalost: uobičajen.

Izvor: SAD, Velika Britanija, Australija, Nemačka, Norveška, Kina, Peru, Meksiko, Brazil.

Osobine: fluorit je zaštitnik, posebno na fizičkom nivou. Pomaže vam da razaznate kada unutar vas deluju spoljašnji uticaji, isključuje psihološku manipulaciju i mentalne uticaje. Ovaj kamen pročišćava i stabilizuje auru. Izuzetno je efikasno štiti od zračenja kompjutera i elektromagnetnog zračenja. Kada se koristi u lečenju, fluorit otklanja negativnu energiju i stres svih vrsta. Čisti, pročišćava, rasipa i reorganizuje sve što je unutar tela nije u savršenom redu. Ovo je kristal koji je najbolje koristiti da biste prevazišli bilo koji oblik dezorganizacije.

Fluorit uzemljuje i ujedinjuje duhovne energije. Podstiče nepristrasnost bez predrasuda i pojačava intuitivne moći, čini vas svesnijima viših duhovnih stvarnosti i može da ubrza duhovno buđenje, usmerava um i pridružuje ga u univerzalnom umu. Fluorit donosi stabilnost grupama, povezujući ih u zajedničkoj svrsi.

Fluorit je povezan sa napretkom na mnogim nivoima, ugrađujući strukturu u svakodnevni život. Ovaj kamen može da prevaziđe haos i da reorganizuje fizičko, emotivno i mentalno telo.

Psihološki, flurit razgrađuje ustanovljene modele ponašanja i polako otvara vrata podsvesti, izvlači potisnuta osećanja na površinu da bi se razrešila. Povećava samopouzdanje i spretnost.

Mistični kamen zaštitnik: labradorit je kristal koji nas vodi u drugi svet i druge živote...

Fluorit poboljšava fizičku i mentalnu koordinaciju i suprotstavlja se mentalnim poremećajima. Razgrađuje fiksirane ideje i tako pomaže da se prevaziđu ograničenosti uma i da se otvore vidici. Ovaj kamen rastvara iluzije i otkriva istinu. Veoma je koristan kada treba da se postavite objektivno i nepristrasno.

Fluorit je izvrsna pomoć za učenje - organizuje i procesira informacije, povezujući već poznate sa onim što tek usvaja i pojačava koncentraciju. Pomaže vam da upijete nove informacije i podstiče brzo razmišljanje.

Emotivno, fluorit ima stabilizujući uticaj. Pomaže vam da razumete dejstvo uma i osećanja na telo. U vezama podučava o značaju ravnoteže.

Fizički, fluorit pomaze ravnoteži i koordinaciji.

Lečenje: fluorit je moćan instrument za lečenje, zato što utiče na infekcije i bolesti. Dobar je za zube, ćelije i kosti, popravlja ostećenja DNK. Efikasan je protiv virusa, posebno u formi eliksira. Fluorit regeneriše kožu i sluzne membrane, posebno u disajnim organima i leči čireve i rane. Koristan je kod prehlade, gripa i upale sinusa. Rastavlja srasline i čini zglobove pokretljivijima.

Fluorit ublažava artritis, reumatizam i povrede kičme. Kada se njime povlače linije dužinom tela prema srcu, fluorit oslabađa bola. Smanjuje nelagodnost od herpesa zostera i drugih bolova povezanih sa nervim, isceljuje kožu, otklanja nedostatke i bore. Može da se koristi tokom stomatoloske intervencije. Fluorit razbuktava seksualni libido.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.