Kako koristiti Zakon privlačenja: 5 znakova da vam Univerzum šalje upravo ono što želite

Efikasno korišćenje Zakona privlačnosti zahteva otvoren um, osetljivost na znakove koji govore da je manifestacija vaših namera na dohvat ruke.

Uz sav fokus na jasnu nameru i vizualizaciju u radu sa Zakonom privlačnosti, postoji jedna stvar koju je često lako prevideti: nemogućnost prepoznavanja željene stvari kada vam stigne u život.

Isto tako, možda nećete primetiti suptilne znakove koji govore da je ono što želite na putu. Efikasno korišćenje Zakona privlačnosti zahteva otvoren um, osetljivost na znakove koji govore da je manifestacija vaših namera na dohvat ruke.

Ovo su neki od najčešćih pokazatelja.

1. Redovno vidite i slušate o onome što želite

Kada ste blizu toga da manifestujete ono što želite, možda ćete primetiti da počinjete to (ili stvari koje to predstavaljaju) da viđate svuda oko sebe viđati. Ako je ljubav to što tražite, možda ćete viđati predivne srećne parove oko sebe ili ćete primećivati članke o ljubavi na internetu ili u časopisima.

Kako deluje zakon privlačenja...

Ako pokušavate da manifestujete neki fizički predmet, npr. kameru ili muzički instrument, možda ćete primetiti da ga neko oglašava na plakatima i u javnom prevozu ili se čak pojavljuje u svim vašim omiljenim TV emisijama!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.