Kako danas treba očistiti dušu i dom od loše energije: važni rituali za prolećnu ravnodnevicu (20. mart 2019.)

Prolećna ravnodnevica simboliše novi životni ciklus, period rađanja i obnavljanja energije. Postoji nekoliko načina da odbacite loše energetske vibracije i raščistite prostor u domu i duši za dolazakl talasa pozitivne energije proleća...

Vreme je da transformišemo sebe i svoj dom. Možda ćete se osećati energično i življe nego u prethodnim mesecima.To je zato što se naše sveto sunce vratilo da donese nove početke i ravnotežu. Dok su dan i noć u jednakoj ravnoteži, mozak, telo i priroda prirodno slede taj trag. Evo nekih ideja o tome kako možete dobiti najviše od prolećne ravnodnevice.

Ravnodnevica je astronomski događaj kada Sunce u prividnome kruđženju oko zemlje stigne nad Ekvator, uzrokujući da dan i noć budu približno jednakog trajanja na celoj planeti. Naša planeta ima dve godišnje ravnodnevice, jedna u proleće i jedna u jesen.

Čuveni šaman otkriva kako da zaštitite svoju energiju: ritual koji uvek treba uraditi pre spavanjaČuveni šaman otkriva kako da zaštitite svoju energiju: ritual koji uvek treba uraditi pre spavanjaDa li znate koje aktivnosti, koji ljudi ili situacije "kradu" vašu pozitivnu energiju? Ritual čuvenog šamana pomaže da kanališemo…

Prolećna ravnodnevica je vreme ponovnog rađanja za ceo život na našoj planeti. Kako nas zima smešta u život tame, ravnodnevica se raduje jer donosi više sunčanih sati. Sav život na Zemlji zavisi od Sunca. Nije teško videti da svako živo biće slavi u vreme prolećne ravnodnevice. Ptice pevaju hvale, cveće je širom otvoreno, pčele plešu, a bebe svih vrsta se rađaju.

Šta to znači za vas? Proleće je lep podsjetnik za ljude da transformišemo sebe i svoj dom. Možda ćete se osećati energično i življe nego u prethodnim mesecima.

To je zato što se naše sveto Sunce vratilo da donese nove početke i ravnotežu. Dok su dan i noć u jednakoj ravnoteži, mozak, telo i priroda prirodno slede taj trag. Evo nekih ideja o tome kako možete dobiti najviše od prolećne ravnodnevice.

Dom

Verovatno ste celog života slušali pojam "prolećno čišćenje". To je zato što su vaši preci znali važnost ravnodnevice i ulogu koju igra čak i u zatvorenom prostoru. Evo nekoliko načina na koja možete osvežiti dom.

1) Otvorite prozore što je češće moguće u ovo doba godine. Pozdravite nove početke koji izgledaju kao lagani povetarac na topli prolećni dan.

2) Prođite svoj dom od vrha do dna, pretražite svaki kutak i rešite se onoga što više ne koristite. Naše kućno pravilo: ako se nešto ne koristi godinu dana, ne treba nam. Iako možda postoji nekoliko stvari na koje se ovo pravilo ne odnosi, uopšteno to vredi za svaki dom. Odvojite se od ovih predmeta, stvorite prostor za nešto novo. Ovo je jedna od najvažnijih stavki na vašem prolećnom spisku.

3) Dubinski očistite svoj dom, uključujući prozore, toplinske / AC filtre, stropne ventilatore itd.

4) Neka vaša deca prođu kroz svoje igračke. Dajte svakom detetu kutiju i dopustite im da sami ispune kutiju. To je za njih ponovno rođenje, kao i smanjenje posla za vas.

5) Nakon čišćenja energetski očistite svoj dom pomoću kađenja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.