Kako da zamolite Univerzum da vam pošalje pravi znak: magičan ritual koji pomaže u kritičnom trenutku

Zamolite Univerzum da vam pošalje važan znak - evo kako!

Svako od nas je satkan od malo magije i čarolije, ali često nas izazovi koje život svakodnevno servira odvedu sa pravog puta i učine da manje verujemo u čuda, piše Lovesensa.

Ako ste trenutno u dilemi i niste sigurni u svoje odluke, zamolite Univerzum da vam pošalje znak, odnosno smernicu koja će vam ukazati na rešenje. Ovaj postupak sastoji se iz nekoliko različitih koraka:

3 simbola za privlačenje istinske ljubavi: stavite ovo u dom i preokrenite romantičnu sudbinu3 simbola za privlačenje istinske ljubavi: stavite ovo u dom i preokrenite romantičnu sudbinuNeka simboli ljubavi konstantno budu u vašim mislima kako bi lakše dopreli i do vašeg srca, jer samo tako on može pomoći da ideju…

Prvo, važno je da verujete u čuda i da vaša duša bude očišćenja od negativnosti kako biste zaslužili pomoć Univerzuma. Trudite se da postanete bolja osoba ako želite da Univerzum čuje vaše želje.

Drugo, meditirajte zatvorenih očiju i u potpunosti se usredsredite na svoj cilj. Vizualizujte kako vas okružuje bela svetlost. Takav prikaz treba da vam donese mir.

Treće, zamolite Univerzum da vam pošalje pravi znak. Važno je da to zaista i iskreno želite.

Četvrto, zahvalite se za sve što imate i za sva lepa čuda koja ste dobili u životu. Zahvalite se na podršci Univerzuma.

Napravite čarobnu vodu punog Meseca: alat koji menja sudbinu i ostvaruje snoveNapravite čarobnu vodu punog Meseca: alat koji menja sudbinu i ostvaruje snoveMesečeva voda koja se priprema u noći punog Meseca stvara pravu čaroliju! Evo kako da je napravite...

Peto, Otvorite oči i duboko dišite.

Postupak možete ponavljati, ali važno je da budete pažljivi i pratite svaki znak. Ponekad nismo u stanju da primetimo znakove koje nam Univerzum iznova i iznova šalje.

Otvorite um, istopite led sa srca i čekajte da se čudo dogodi!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.