Kako da napravite kristalni eliksir: magični ritual za privlačenje radosti

Napravite magični kristalni eliksir u tegli - ritual za hrabrost i sreću!

Čarobni štapić je simbol moći, volje, snage, vidovitosti, duhovnog i svetovnog dostojanstva.

On je alat fokusa i osnaživanja, namenjen da pomogne korisniku da se njegove želje i namere manifestuju. Kristali pojačavaju dejstvo svojim određenim vibracijama.

Čudesan ritual za više samopouzdanja: kako da napravite magičnu teglu komplimenataČudesan ritual za više samopouzdanja: kako da napravite magičnu teglu komplimenataTegla komplimenata - probajte čudesan ritual za više samopouzdanja i vere u svoje kvalitete!

Napravite svoj kristalni eliksir tako što ćete u jednu staklenu teglu staviti izvorsku vodu i izneti je u prirodu na sunce. Ono što je bitno za pravljenje i uzimanje ovakvog eliksira jeste namena Namenu koju dajete vodi možete napisati na parčetu papira koje ćete staviti ispod tegle, ili, jednostavno, uperite svoj štapić i zamislite kako je ispisujete na tegli, na primer: „Hrabrost da budem najbolja verzija sebe”.

Kako da u svom novčaniku napravite oltar za privlačenje novca: ovo je čudesan ritual za obilje dok vlada Uran u znaku BikaKako da u svom novčaniku napravite oltar za privlačenje novca: ovo je čudesan ritual za obilje dok vlada Uran u znaku BikaDa biste prizvali novac u svoj život, napravite oltar obilja u svom novčaniku!

Ostavite štapić, ili samo smaragd, na poklopcu tegle nekoliko sati, kako bi voda apsorbovala energetski uzorak kristala i vaše namene. Vodu možete konzumirati, a dobrobiti ovakve vode su mnogostruki i oslobađajući na svim nivoima. Ne plašite se da budete drugačiji jer to uopšte nije loše, naprotiv, to u većini slučajeva znači da imate dovoljno hrabrosti da budete svoji.

Izvor: Sensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.