Kada se pomera sat na letnje računanje vremena: 6 rituala u ovoj magičnoj noći donose sreću

Kada u 2019. godini treba da "pomerimo" sat i pređemo na letnje računjanje vremena - u ovoj noći vlada posebna čarolija, a evo kako da je iskoristite!

U 2019. godini 31. marta pomeramo sat na letnje računanje vremena, odnosno u 02:00 časova pomeramo kazaljku za sat više, odnosno na 03:00 časova, piše Lovesensa.

Taj ritual pokazuje da smo već ušli u proleće, da se njegova poletna energija oseća i da će svetlost do oktobra nadvladati mrak. Dani počinju duže da traju, a prema starom verovanju u noći kada se vreme "pomera" postoji nekoliko magičnih rituala kojim ćete privući sreću tokom celog proleća.

Ako ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboAko ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboSvakog dana izračunajte kada je zlatna minuta i baš u tih 60 sekundi zamislite iskrenu želju!

Ovi rituali se najčešće izvode dan posle pomeranja sata i veruje se da donose svežu energiju i dobre vibracije, kao i ostvarenja tajnih želja.

Napravite magičan oltar od cveća i svežih biljaka jer one simbolizuju novo rađanja, početak jednog životnog ciklusa. Na oltar stavite cveće, sveću, posudu sa vodom u kojoj ste prethodno sipali nekoliko kapljica eteričnog ulja lavande. Pustite meditativnu muziku i meditirajte pred oltarom. Vizualizujte svoje snove i nadanja, dopustite da Univerzumm oseti vibracije koje vaša duša i telo emituju.

Na ovaj dan treba da koristite najvažniji alat za privlačenje radosti - ZAHVALNOST! Budite zahvalni na svemu što imate, zahvalite se na zdravlju, životu, ljubavi. Ne zaboravite da zahvalite dragim ljudima na svemu što su učinili za vas. Poznata vam je izreka - Šta zračiš, to privlačiš! Ako u vašem srcu postoji mesto za zahvalnost, a ne za negativna osećanja, onda će vas Univerzum redovno darovati lepim životnim iznenađenjima.

Napišite na papir 3 želje koje želite da ostvarite ovog proleća i svakog jutra ih naglas pročitajte: Tako će Univerzum čuti vaše molitve, a i vi ćete se svakodnevno podsećati na svoje ciljeve i bićete spremni svakog dana da težite ostvarenju želja.

Ritual koji svakog dana ispunjava želje: evo kako da ostvarite ono što želite da postigneteRitual koji svakog dana ispunjava želje: evo kako da ostvarite ono što želite da postigneteRitualom možete da oplemenite bilo koji aspekt svog života za koji smatrate da zahteva malo više pažnje.

Posadite neku biljku i tako ćete osvežiti energiju u domu, zimsku atmosferu zamenićete radosnim prolećnim zelenilom. Takođe, unećete deo pruirode u dom, bićete joj bliži i lakše ćete se sjediniti sa njom. Nema lepšeg načina da proslavite veličinu proleća nego da posadite cveće.

Probudite se ranije i posmatrajte izlazak Sunca. Zahvalite mu na njegovoj energiji, uradite pozdrav Suncu i posmatrajte kako se novi dan rađa. Ne zaboravite, svaki izlazak Sunca je prilika da uradite nešto divno za sebe.

Proslavi ovaj dan. Slavi ga sa dragim ljudima, uživajte u zdravoj i ukusnoj hrani, plešite, pevajte, zabavljajte se. Širite dobre vibracije oko sebe, procvetajte, postanite deo proleća.

Vreme je za nove životne čarolije! Da li ste spremni?

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.