Kada imate i volite sebe - imate ceo svet!

Ljubav prema sebi nešto je najdivnije što možemo razvijati i negovati, i što već imamo. Baš zato što u nama sve nastaje, ali iz nas i nestaje, trebalo bi postati svestan da smo sami potpuno odgovorni za svoju sreću. Baš mi odgovorni smo za sebe i razvoj ljubavi

Često nam je mnogo lakše da upoznajemo nove ljude, širimo poznanstva i stalno započinjemo nove, nestabilne veze. Radimo sve kako bismo izbegli samoću koja nas poziva na susret sa sobom. Ako nismo spremni, nastavljamo da provodimo vreme uz razne ljude, dodatno crpeći rezervoare svoje istinske snage i prave ljubavi.

Prethodna 2016. godina za mnoge je bila teška i veliki broj nas doneo je odluku da će nekima ipak reći zbogom. Veliki broj višegodišnjih veza, napetih i neharmoničnih, često i sudbinskih, prekinut je. Zahvalili smo se i vratili se na sopstveni put ljubavi i razvoja. Nova godina poziva na novu energiju, na preobražaj lošeg u dobrog, tamnog u svetlo. A sve je u nama i sve je do nas. Pa, ako je tako, hajde da ovo bude naša najbolja godina! Godina u kojoj ćemo se baviti samo onim što zavisi od nas. Radićemo najčistije i u svakoj nedoumici dozvoliti ovoj prelepoj rečenici da nas vodi: Šta god da je pitanje, ljubav je odgovor.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.