JUL je mesec koji donosi "džep pun novca": magičan trenutak da privučete energiju obilja

Zašto je jul 2020. godine mesec obilja - veruje se da donosi "džep pun novca"!

U julu mesecu 2020. godine imaćemo 5 sreda, 5 četvrtaka i 5 petaka, a prema starom kineskom feng šui verovanju, ovakav period se dešava retko i donosi energiju obilja, piše Lovesensa.

Glasine na Internetu ističu da se ovaj fenomen događa jednom u 823 godine, ali to nije tačno. Ovakav broj dana događa se jednom ili dva puta u toku svake godine.

Feng šui - kako da se u vašoj kući ostvaruju ŽELJE: 4 proverena trika koja možete da uradite već danasFeng šui - kako da se u vašoj kući ostvaruju ŽELJE: 4 proverena trika koja možete da uradite već danasStvari u našem domu deluju kao veliki magnet, mogu privući i dobro i loše! Feng šui majstor otkriva koje sitne promene u kući…

Prema kinseskoj feng šui tradiciji ovaj fenomen se naziva "džepom punim novca" ili "srebrnim džepovima." Veruje se da je naziv dobio prema legendi o Pu Taiu, pozantijem kao Nasmejani Buda. Figuru nasmejanog Bude možete videti u mnogim azijskim restoranima. Nasmejani Buda je simbol budističkog monaha koji je prema verovanju samo imao torbu od konoplje koju je svuda nosio sa sobom. Iako je bio materijalno siromašan, oko sebe je delio veliku mudrost i dobro raspoložebnje. Danas se figura Nasmejanog Bude koristi u feng šuiju za privlačenje obilja.

jul-je-mesec-koji-donosi-dzep-pun-novca-magican-trenutak-da-privucete-energiju-obilja

Prema feng šui verovanju, u mesecima u kojima ima tri puta po 5 istih dana, šansa za privlačenje obilja je znatno veća. Zato ovog jula pratite sledeće feng šui instukcije i privucite energiju obilja u svoj dom:

1. Očistite ceo dom i izbacite nepotrebne stvari, naročito uspod kreveta. Nered ometa protok pozitivne či energije kroz vaš dom.

2. Često otvarajte prozore i vrata na prostorijama kako bi energija mogla slobodno da teče.

3. Popravite pokvarene stavri ili ih izbacite iz doma. Ovo se naročito odnosi na pokvarenu slavinu iz koje curi voda. Veruje se da donosi lošu feng šui energiju i da nekontrolisano slivanje vode simbolizuje nedostatak novca.

4. Okačite ogledalo u trpezariji, kako bi se energija obilja množila.

Feng šui - Svaka kuća ima UGAO LJUBAVI koji privlači romantičnu sreću: saznajte gde je u vašem domu i kako da ga aktivirateFeng šui - Svaka kuća ima UGAO LJUBAVI koji privlači romantičnu sreću: saznajte gde je u vašem domu i kako da ga aktivirateEvo kako da u svom domu aktivirate feng šui ugao ljubavi - za pronalazak srodne duše i skladne partnerske odnose!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.