Eliksiri za energetsko polje

Svaki atom u našem telu ima svoju elektronsku jedinicu vibracije neophodnu za održavanje i ravnotežu organizma.

Svaka ćelija u sebi nosi sposobnosti za samoreprodukciju. Kada vibraciona sila u bilo kom organu ili delu tela oslabi, taj deo gubi svoju energiju i dolazi do energetskog disbalansa i tada nastaju bolesti. Naše ćelije nisu ništa drugo nego kombinacija vode i kristala koji se nalaze na rezonanci. Svi kristali razvrstani su u sedam redova, u zavisnosti od geometrije strukture svoje kristalne rešetke. Svaki od sedam kristalnih sistema je u rezonanciji sa jednom od naših sedam čakri.

Svaki od kristalnih sistema i svaka čakra imaju svoje posebne energetske karakteristike i odgovorni su za ispravno funkcionisanje tačno određenih organa, funkcija i procesa kako u našem fizičkom, tako i u našim suptilnim telima (emocionalno, mentalno i duhovno telo).

Sledeći eliksiri svojim sastavom i magnetnoelektričnim energijama pokriva svih sedam kristalnih sistema, pa samim tim dovodi zdravstveno stanje organizma u harmoniju sa "jedinstvenim energetskim poljem" ("nulta tačka").

1. Sastav: amazonit, ametist, citrin, karneol, labradorit, sodalit, gorski kristal.

Amazonit

Dejstvo kristala u vidu eliksira: samoopredeljenje, samoodgovornost, ujednačenost, unutrašnja harmonija, poverenje.

Pomaže da se izvučete iz problema kroz spoznaju sopstvene snage i sposobnosti, ali vas pokreće i da sopstveni život uzmete u svoje ruke. Pomaže kod noćnih mora, ekstremne promene raspoloženja i jača poverenje drugih u vas. Oslobađa vas treme i panike, jača potenciju. Pospešuje odvikavanje od zavisnosti svih vrsta i štetnih navika.

Jača jetru i udove (upala tetiva, teniski lakat). Olakšava porođaj i deluje protiv bolova i grčeva. Jača nerve, pomaže kod oboljenja mozga, harmonizuje rad hipofize, žlezde timus i vegetativnog nervnog sistema.

Stepenovanje: jako delujuća voda dragog kamenja.

Ametist

Dejstvo kristala u vidu eliksira: budnost, svesnost, pravednost, duhovna jasnoća i bistrina, mudrost, inspiracija, opažanje, moć rasuđivanja, iskrenost, pravednost. Razjašnjava snove, vernost, pomirenje, unutrašnji mir, savladavanje konflikta. Donosi smirenje, opuštanje, regulisanje krvnog pritiska. Dobar je za mozak, nerve i creva, kod ozleda kože i svrabova. Ublažava bolove, oticanja i uboje. Sa gorskim kristalom i turmalinom crnim, koristi se kao zaštitna mešavine za auru, i kao sprej za energetsko čišćenje prostorija. Čisti vodu od svih negativnih informacija.

Stepenovanje: blago delujuća voda dragog kamenja.

Citrin

Dejstvo kristala u vidu eliksira: hrabrost, životna radost, sigurnost u svoje postupke, sposobnost izražavanja. Pospešuje individualnost, dinamiku i promenu, preradu iskustva i razumevanje. Obavezno se koristi kod meditacije jer produbljuje mistične vizije. Pomaže kod briga, depresije,melanholije, straha, fobija svih vrsta, nesanice i smetnji pri rastu. Jača nerve i poboljšava varenje i cirkulaciju, pomaže kod probave i nadimanja. Pospešuje rad svih stomačnih organa, posebno slezine i pankreasa – zato je dobar kod dijabetesa. Pomaže kod ženskih problema (PMS, regulisanje menopauze, menstrualni bolovi). Pospešuje odvikavanje od zavisnosti svih vrsta i štetnih navika.

Stepenovanje: jako delujuća voda dragog kamenja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.