Dok slušate ovu melodiju, obavezno zamislite ŽELJU: frekvencija 963HZ povezuje nas sa Univerzumom (VIDEO)

Frekvencija 963HZ pomaže da se brže ostvare želje! Slušajte je zatvorenih očiju...

Veruje se da frekvencija 963HZ pomaže da lakše Univerzumu pošaljemo svoje najveće želje i povećavaju se šanse za ispunjenje, piše Lovesensa.

Frekvencija 963HZ otvara portal Univerzuma i daje šansu da aktiviramo Zakon privlačenja i zatražimo od Univerzuma ono što nam je potrebno.

Da bi se vaše želje što pre manifestovale pratite sledeće korake:

Neka melodija bude tiha, nemojte pojačavati na maksimum.

Zažmurite i slušajte frekvenciju, a zatim zamislite želju. Važno je da želja bude iskrena i da jasno zatražite ono što želite. Meditirajte i vizualizujte svoju želju. Maštajte da se već ostvarila, zapamtite svoja osećanja tokom vitzualizacije. Molite se za svoju želju.

Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Opuštajuća muzika koja pojačava hormone sreće - bez stresa i napetosti uz melodiju za buđenje serotonina, endorfina i dopamina!

Zatim razmišljajte o pozitivnim stvarima koje želite da vam se dogode u životu. Razmišljajte šta treba da preduzmete da bi se one dogodile.

Nakon toga fokusirajte se na negativne stvari koje vas opterećuju i razmišljajte o koracima koje će ih izbaciti iz vašeg života.

Osetite kako vas ispunjavaju i okružuju pozitivne vibracije. Meditirajte sa osmehom i vizualizujte kako vas ispunjava svetla energija.

Slušajte frekvenciju uz meditaciju onoliko koliko vam prija.

Verujte da su čuda moguća i da je sasvim moguće da vaši najlepši snovi postanu realnost.

U video prilogu ispod poslušajte frekvenciju 963HZ! 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.